x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie. Ai şanse mari să cunoşti pe cineva special cu care eşti compatibil

Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie. Ai şanse mari să cunoşti pe cineva special cu care eşti compatibil

30 Mai 2019   •   17:04
Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie. Ai şanse mari să cunoşti pe cineva special cu care eşti compatibil

Horoscop Berbec

Agenda ţi se umple cu planuri sociale. Vrei să participi la tot felul de evenimente şi să interacţionezi cu oameni noi. În plus, vrei să-ţi îmbunătăţeşti modul în care comunici cu cei din jur. Spre sfârşitul săptămânii începi să te gândeşti mai mult la carieră.

Horoscop Taur

Te gândeşti din ce în ce mai mult la problemele financiare şi încerci să economiseşti mai mult. Spre sfârşitul săptămânii, o să se vadă şi primele îmbunătăţiri pe plan financiar şi, în plus, primeşti o veste bună: fie legată de o mărire de salariu, fie de un job mai potrivit pentru tine.

Horoscop Gemeni

Analizezi imaginea de ansamblu şi te gândeşti din ce în ce mai mult la lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat. În această săptămână dedici atenţie meditaţiei şi începi să munceşti mai mult pentru lucrurile pe care le vrei. Nu mai faci compromisuri.

Horoscop Rac

Eşti din ce în ce mai creativ. Ai o mulţime de idei pe care abia aştepţi să le pui în aplicare şi poţi să rezolvi cu uşurinţă orice problemă îţi iese în cale. Cu toate acestea, nu reuşeşti să comunici eficient şi s-ar putea să apară unele conflicte.

Horoscop Leu

Vrei să înveţi cât mai multe lucruri, iar în această săptămână te îndrepţi în special în direcţia ştiinţelor comunicării. Petreci mult timp studiind şi acumulezi cât de multe informaţii poţi. În plus, romantismul nu o să lipsească din interiorul relaţiei.

Horoscop Fecioară

Îţi concentrezi atenţia asupra prietenilor, prin urmare petreci mult timp alături de aceste persoane speciale din viaţa ta şi reuşeşti să te relaxezi aşa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. În plus, discuţiile pe care le aveţi te fac să priveşti viaţa cu alţi ochi.

Horoscop Balanţă

Ai parte de o experienţă care îţi va deschide ochii şi, prin urmare, îţi va schimba total perspectiva asupra vieţii. Începi să-ţi investeşti energia în dezvoltare personală şi vrei să vezi rezultate concrete pentru toată munca din ultima vreme.

Horoscop Scorpion

Acceastă săptămână este despre intimitate. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu şi aveţi parte de mult romantism. Dacă nu eşti într-o relaţie, acum ai şanse mari să cunoşti pe cineva special cu care eşti compatibil.

Horoscop Săgetător

Ai multă energie pozitivă de care poţi să te foloseşti în această săptămână. Petreci mult timp alături de persoanele importante din viaţa ta şi intri în discuţii care te fac să acorzi mai multă atenţie detaliilor. Ai o săptămână plină de optimism.

Horoscop Capricorn

Începi să acorzi mai multă atenţie sănătăţii şi aspectului vizic, aşa că în această săptămână adopţi o dietă echilibrată şi începi să faci sport. Pentru a-ţi menţine motivaţia, încearcă să faci sport alături de o persoană apropiată.

Horoscop Vărsător

Începi să-ţi organizezi mai bine timpul, pentru că stresul din ultima vreme nu ţi-a adus nimic pozitiv. Ai multe planuri pe care vrei să le pui în aplicare, iar lipsa de organizare nu te va ajută să duci treaba la bun sfârşit.

Horoscop Peşti

Eşti mai creativ decât în mod normal, iar eficienţa în comunicare atinge cote maxime. În plus, discuţiile pe care le ai cu o persoană specială din viaţa ta aduc în centrul atenţiei lucruri pe care nu le ştiai, răspunsuri la întrebări mai vechi.   

×