x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 aprilie - 6 mai. Săgetătorii sunt complet aerieni

Horoscop săptămânal, 30 aprilie - 6 mai. Săgetătorii sunt complet aerieni

27 Apr 2018   •   17:19
Horoscop săptămânal, 30 aprilie - 6 mai. Săgetătorii sunt complet aerieni

Horoscop saptamanal Berbec

Visezi tot mai clar, ai idei tot mai sigure legate de ceea ce doreşti să ţi se întâmple în viitor. În această săptămână reuşeşti să-ţi organizezi gândurile. Ai multă energie şi multă imaginaţie, motiv pentru care nu ai cum să te plictiseşti.

Horoscop saptamanal Taur

Treci printr-o perioadă mai dificilă, însă dacă te închizi în tine lucrurile nu vor fi mai uşoare. Discută cu cineva apropiat ţie despre ceea ce ţi se întâmplă, despre lucrurile pe care le simţi, iar problemele vor începe să dispară de la sine.

Horoscop saptamanal Gemeni

Ai o problemă cu cineva important din viaţa ta. Când credeai că ai înţeles care este problema, lucrurile iau o cu totul altă întorsătură. Încearcă să fii mai explicit când comunici, pentru că există şanse să fii interpretat greşit.

Horoscop saptamanal Rac

Ai o mulţime de energie cu care nu ştii ce să faci şi există riscul să devii obositor pentru cei din jur. Încearcă să-ţi îndrepţi energia spre o activitate anume. De asemenea, eşti predispus la conflicte, aşa că ai grijă la modul în care utilizezi cuvintele.

Horoscop saptamanal Leu

Eşti într-o stare creativă, analitică şi admirativă. Nu vrei să discuţi nimic despre muncă în afara programului şi nu vrei să auzi de probleme financiare sau de orice alt fel. Ai parte de conversaţii complexe şi plimbări lungi.

Horoscop saptamanal Fecioară

Nu ştii ce să faci, încotro să te îndrepţi şi nu eşti sigur dacă ai făcut alegerile corecte până acum. În prima parte a săptămânii, îţi analizezi alegerile şi te gândeşti mai bine la ce îţi doreşti. Spre sfârşitul săptămânii, începi să renunţi la toate competiţiile inutile în care te-ai angajat.

Horoscop saptamanal Balanţă

Ai o mulţime de lucruri de făcut, motiv pentru care nu te poţi bucura aşa cum îţi doreşti de timpul liber pe care îl ai. Gândul îţi zboară neîncetat la toate responsabilităţile pe care le ai. Ia o gură mare de aer, relaxează-te şi bucură-te de minivacanţă.

Horoscop saptamanal Scorpion

Este timpul să îţi scoţi o parte din talente la atac, căci o persoană foarte interesantă va intra în viaţa ta în această săptămână. Spre sfârşitul săptămânii, laşi romantismul la o parte şi te ocupi de probleme cu care se confruntă prietenii tăi.

Horoscop saptamanal Săgetător

Nu reuşeşti să te concentrezi, motiv pentru care faci o mulţime de lucruri pe care în mod obişnuit nu le-ai face: uiţi să încui uşa, uiţi mâncarea pe foc, uiţi unde îţi pui lucrurile. Ai nevoie de odihnă, chiar dacă refuzi să crezi asta.

Horoscop saptamanal Capricorn

Petreci o mulţime de timp gândindu-te la alte persoane. Familia îţi va ocupa o mare parte din timp, căci simţi că nu le-ai acordat suficientă atenţie în ultima vreme, astfel că această săptămână le este dedicată. În weekend, distracţia îşi intră în drepturi.

Horoscop saptamanal Vărsător

Ai un impuls pe care nu îl prea poţi controla de a cumpăra tot ce îţi iese în cale, chiar dacă nu te prea mai ajută cardul bancar. Discută cu nişte prieteni despre tendinţa asta din această săptămână de a cumpăra o mulţime de chestii inutile.

Horoscop saptamanal Peşti

Este timpul să te răsfeţi. Faci toate lucrurile pe care ţi le doreşti şi te bucuri din plin de tot timpul liber pe care îl ai. La locul de muncă eşti plin de idei şi atragi atenţia superiorilor prin modul inedit de a trata problemele.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 30 aprilie 6 mai