x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Taurii pun accent pe petrecere, distracție și pe prieteni

Horoscop săptămânal 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Taurii pun accent pe petrecere, distracție și pe prieteni

30 Dec 2019   •   10:31
Horoscop săptămânal  30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Taurii pun accent pe petrecere, distracție și pe prieteni

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 30 decembrie - 5 ianuarie.

HOROSCOP BERBEC - pentru săptămâna următoare, au o dispoziție în primele zile până la Revelion, o dispoziție mai leneșă sau mai comodă. Poate unii au petrecut atât de bine de Crăciun încât ar vrea să se odihnească, să se ascundă pentru a-și încărca bateriile. Dansatorii pot avea un Revelion foarte reușit. Trebuie să fie atenți la sănătate și la dietă. Nu trebuie să se gândească sau să spună ceva neplăcut.

HOROSCOP TAUR - pun accent pe petrecere, distracție și pe prieteni. Acolo unde e lume multă s-ar putea să le placă să fie prezenți. Permit prietenilor să le facă diferite propuneri. După aceea au nevoie de încărcarea bateriilor. În weekend sunt din nou în formă.

HOROSCOP GEMENI - călătorii sau vești de la persoanele de departe. E multă vorbărie în aceste zile. Se pot distra și ei, vor să joace un rol mai improtant acolo unde sunt. Trebuie să fie atenți la excesele celorlalți. În continuare va fi între prieteni, abia spre weekend revin acasă.

HOROSCOP RAC - au un interes sporit la parteneriat. Trebuie să se înțeleagă cu aceste persoane. Mulți sunt departe, e posibil să facă o deplasare de Revelion. E mult contact și relație. Lasă trecutul în urmă, văd lucrurile din altă cheie.

HOROSCOP LEU - sunt zile care aduc o atenție sporită pentru felul în care se prezintă în fața altora. Leii singuri, pot face noi cunoștințe la acest Revelion sau își recuceresc partenerul prin cine știe ce declarații. După Revelion e bine să felicite persoanele uitate în această zi.

HOROSCOP FECIOARĂ - multe activități în aceste zile. Aleargă în stânga și dreapta și rezolvă multă treabă. Sunt într-o mare formă și ajută pe cineva de Revelion. Strălucesc și sunt luate în seamă de cei din preajmă. Nu trebuie să se supere pe partener.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop camelia patrascanu horoscop