x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020. Se anunță o săptămână productivă

Horoscop săptămânal, 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020. Se anunță o săptămână productivă

26 Dec 2019   •   12:00
Horoscop săptămânal, 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020. Se anunță o săptămână productivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Nu reușești să faci diferența între ce e bine și ce e rău, însă o discuție cu o persoană importantă din viața ta reușește să îți ofere perspectivă. Este important să îți păstrezi calmul în această perioadă incertă din punct de vedere rațional.

Taur

Ai multă energie pozitivă și ești gata să încerci multe lucruri noi. Ai determinarea să muncești pentru ceea ce îți dorești și ești gata să spui da experiențelor pentru care nu ai avut curaj în trecut. Se anunță o săptămână plină de optimism.

Gemeni

În mod normal ești destul de vocal când vine vorba de dorințele pe care le ai, însă acum, încrederea pe care o ai în propria persoană îți permite să muncești pentru ceea ce îți dorești și să nu mai aștepți ajutor din parte celor din jurul tău.

Rac

Ai multă energie pozitivă și reușești să aduci optimism în viața persoanelor cu care interacționezi. În plus, romantismul este un plus de care de bucuri în această săptămână, iar relația de cuplu intră, în sfârșit, pe drumul pe care îți dorești.

Leu

Te bucuri de vești bune pe toate planurile, iar acest lucru aduce cu sine multă încredere în propria persoană. În plus, te hotărăști să faci unele schimbări care țin de stilul de viață și, astfel, adopți o dietă echilibrată și chiar începi să practici un sport.

Fecioară

Vrei să îți faci vocea auzită și nu permiți nimănui să îți spună că nu ai dreptate. Această atitudine pe care o adopți în raport cu ceilalți este posibil să te arunce în mijlocul unor conflicte. Încearcă să găsești un echilibru și să acorzi atenție părerilor celor din jur.

Balanță

Vrei să te reconectezi cu niște prieteni vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Aceste interacțiuni pe care le ai cu aceste persoane din viața ta îți oferă mai multă încredere în propria persoană și te ajută să readuci în prezent amintiri frumoase.

Scorpion

Ai o atitudine care te propulsează în centrul atenției indiferent de evenimentul social la care participi. În plus, romantismul și pasiunea nu lipsesc din această săptămână și este posibil să cunoști o persoană interesantă, dacă nu ești deja într-o relație.

Săgetător

Te gândești tot mai mult la carieră și, prin urmare, vrei să faci o schimbare profesională. În această săptămână găsești curajul să faci primele demersuri spre schimbarea locului de muncă, iar acest lucru te ajută să privești viitorul cu mai multă speranță.

Capricorn

În această săptămână îți dedici timpul partenerului de cuplu. Te bucuri de o săptămână plină de pasiune și, în plus, discuțiile pe care le aveți te ajută să îți dai seama ce îți dorești de la persoana de lângă tine și ce așteptări ai de la viitor.

Vărsător

Începi să acorzi mai multă atenție reconectării cu propria persoană. Astfel, în această săptămână îți dorești să petreci mai mult timp cu propria persoană într-o încercare de a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat. Este recomandată meditația.

Pești

Te concentrezi pe acumularea de informații. Vrei să înveți cât mai multe lucruri dintr-un domeniu care prezintă interes pentru tine și, astfel, găsești determinarea de a munci mai mult pentru ceea ce îți dorești. Se anunță o săptămână productivă.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamnal