x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 martie - 5 aprilie. Balanțele au multă energie pozitivă

Horoscop săptămânal, 30 martie - 5 aprilie. Balanțele au multă energie pozitivă

26 Mar 2020   •   13:08
Horoscop săptămânal, 30 martie - 5 aprilie. Balanțele au multă energie pozitivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Începi să acorzi mai multă atenție detaliilor și să nu mai tratezi fiecare informație pe care o primești cu superficialitate. Mai mult, spre sfârșitul săptămânii începi să renunți la orgoliu și să acorzi atenție și părerilor pe care le au cei din jur.

Taur

Săptămâna aceasta este despre responsabilitățile pe care le ai și despre capacitatea de a duce totul la bun sfârșit. Înveți să îți organizezi mai bine timpul și îți faci o listă de priorități în această direcție. Ai parte de o săptămână productivă.

Gemeni

În această săptămână te concentrezi pe dezvoltare personală. Astfel, te ocupi de o nouă pasiune pe care ai descoperit-o, încerci să acumulezi cât mai multe informații și vrei să înveți cât mai multe lucruri noi. Aceste activități te învață să privești lumea dintr-o altă perspectivă.

Rac

Îți dorești să reiei legătura cu persoanele importante din viața ta pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. O discuție telefonică pe care o ai spre finalul săptămânii te ajută să te mai liniștești și să începi să privești lucrurile cu mai mult optimism.

Leu

În această săptămână ai parte de discuții profunde cu o persoană importantă din viața ta, iar acest lucru te ajută să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor. În plus, înveți să ai mai multă încredere în propria persoană și să îți păstrezi determinarea.

Fecioară

În această săptămână te concentrezi pe schimbările pe care vrei să le faci de mult timp în viața ta, dar pentru care nu ai găsit determinarea necesară în trecut. Astfel, începi să ai un stil de viață mai activ și, în plus, adopți și o dietă echilibrată.

Balanță

Ai mai multă energie decât în mod normal, în această săptămână. Astfel, vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri și, de asemenea, vrei să te implici mai mult în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cei din jurul tău.

Scorpion

În această săptămână ai tendința de a-ți asuma mai multe responsabilități decât poți să duci. Încearcă să fii mai realist când vine vorba de lucrurile pe care le poți face. De asemenea, înțelegi cât de important este să îți organizezi eficient timpul.

Săgetător

Concentrarea este prezneăt cu tine pe tot parcursul săptămânii și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, reușești să te organizezi astfel încât să poți petrece timp de calitate alături de partenerul de cuplu.

Capricorn

În această săptămână, nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și de aceea există șanse mari să reacționezi impulsiv chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Încearcă să asculți mai mult și să renunți la orgoliu.

Vărsător

În această săptămână înveți să ai mai multă încredere în propria persoană și, astfel, să îți susții punctul de vedere, chiar dacă nu este pe aceeași direcție cu cei din jurul tău. Pe de altă parte, înveți să privești lucrurile cu mai multă luciditate.

Pești

Romantismul te caracterizează în această săptămână. Petreci timp alături de o persoană importantă din viața ta și chiar reușiți să vă cunoașteți mai bine. De asemenea, discuțiile pe care le aveți vă ajută să vă creionați un plan de viitor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 30 martie 5 aprilie