x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 4 - 10 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează momente de cumpănă, care pot fi cu greu depășite, dacă nu le înțelegeți în profunzime

Horoscop saptamanal 4 - 10 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează momente de cumpănă, care pot fi cu greu depășite, dacă nu le înțelegeți în profunzime

01 Mai 2020   •   18:54
Horoscop saptamanal 4 - 10 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează momente de cumpănă, care pot fi cu greu depășite, dacă nu le înțelegeți în profunzime
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru aduce în prim-plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor, în săptămâna 4-10 mai. Nativii Taur vor avea o perioadă agitată, provenită din prezența unui Stellium de zile mari în casa lor zodiacală, iar Leii sunt afectați de combinația Lilith-Kiron, care nu le permite să își depăsească trecutul și să își vindece rănile.

Horoscop Leu

Previziuni astrale. Nativii Leu vor experimenta un blocaj karmic pe cunoaștere și evoluție spirituală, provenit de la Lilith de nu-l suportă pe Kiron. Răni nevindecate din trecut cer să fie analizate și studiate pe astrograma voastră karmică. Știți vorba cu ce iese din pisică șoareci mănâncă?! Că tot e Anul Șobolanului pe Axa de Destin Rac-Capricorn, urmașii voștri pot atrage aspecte nefaste pentru o karmă nedegrevată de sarcini și servituți.

Horoscop Fecioara
 

Multe Fecioare se gândesc în ce direcție profesională să o ia sau cum pot fi afectate business-urile. Multe persoane nu știu nici măcar ce misiune karmică au avut înscrisă de la naștere pe astrograma lor karmică sau a copiilor, la nivelul aspectelor ce țin de familie sau dragoste. Să vedeți de acum cum se va schimba structura socio-profesională în țară și străinătate. Sănătatea poate fi afectată de lucruri extrem de complexe, oarbe.

Horoscop Balanță
 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Ploi torențiale pe Destin, metaforic vorbind, s-ar putea să experimentați anormalitate în dragoste, anunțată de aproierea lui Venus de Axa Karmică. La unele persoane vizată este cariera, în timp ce altele pot întâmpina dificultăți la nivelul sănătății. Momente de cumpănă, care pot fi cu greu depășite, dacă nu le înțelegeți în profunzime.

Horoscop Scorpion
 

Previziuni astrale. Vă aflați parcă într-un pustiu, într-un deșert existențial. Cum numai eu am prevăzut anul trecut Incendiul de la Notre Dame (singura din lume), pentru Anul 2020 am prevăzut un an foarte, foarte greu, acum să văd cum mă asociații cu alți astrologi și numerologi care se înfoiau în pene să ne spună despre combinația 20 și 20 de cupluri perfecte, alianțe perfecte. Afectate vor fi toate zodiile, nu doar voi.

 

Citește aici horoscopul integral

×