x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie. Berbecii sunt plini de energie

Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie. Berbecii sunt plini de energie

28 Feb 2019   •   10:00
Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie. Berbecii sunt plini de energie
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Energia pozitivă va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii. În sfârșit simți că poți duce la bun sfârșit o mulțime de lucruri pe care le-ai tot amânat. În ceea ce privește locul de muncă, începi să-ți faci un plan pentru a avea câștiguri financiare mai mari.

Taur

Apar unele conflicte cu o persoană importantă din viața ta. În această săptămână, în loc să discuți despre problemele pe care le ai, tinzi să te ascunzi și să eviți orice formă de comunicare. Această atitudine îți va aduce mult stres.

Gemeni

Vrei să faci schimbări semnificative în ceea ce privește stilul de viață. Petreci din ce în ce mai mult timp în natură, începi să practici un sport și adopți o alimentație sănătoasă. În plus, în această săptămână reușești să te concentrezi din ce în ce mai bine.

Rac

Ai curajul să faci schimbările pe care ți le dorești de mult timp. În această săptămână înveți că o analiză exagerată a fiecărui lucru aduce mult stres și nu te ajută să progresezi. Începi să-ți asumi riscuri pentru a putea să-ți atingi obiectivele.

Leu

Se anunță o perioadă dificilă. Au apărut schimbări importante în viața ta, pe care le-ai așteptat mult timp, însă ai o mulțime de lucruri pe care trebuie să le înveți pentru a putea ține pasul cu noile schimbări. Munca va fi predominantă.

Fecioară

Este nevoie să iei o decizie legată de bani. Încearcă să te gândești bine înainte să îți comunici hotărârea și încearcă să acorzi mai multă atenție sfaturilor oferite de persoanele importante din viața ta. Analizează bine fiecare informație.

Balanță

Îți îndrepți atenția către problemele persoanelor din jurul tău. Vrei să faci pe toată lumea fericită, însă acest lucru nu este posibil de fiecare dată. Încearcă să acorzi atenție și nevoilor pe care le ai tu, pentru a putea evita stresul.

Scorpion

Se anunță vești bune pe plan financiar. Fie că este vorba de o mărire de salariu, fie că este vorba de un job care îți oferă o poziție mai importantă și, implicit, mai mulți bani, toate eforturile tale încep să fie răsplătite.

Săgetător

Ai multă energie pe care vrei să o pui în rezolvarea unor probleme. În plus, vrei să faci o schimbare când vine vorba de aspectul locuinței. Se anunță o săptămână aglomerată care, în schimb, te va ajuta să atingi un echilibru interior.

Capricorn

Petreci mult timp cu o persoană importantă din viața ta. Fie că este vorba de partenerul de cuplu, fie că este vorba de un prieten apropiat sau de un membru al familiei, discuțiile pe care le aveți te ajută să te cunoști mai bine și să îți conturezi o idee legată de viitor.

Vărsător

În această săptămână este posibil să apară o problemă la locul de muncă. Nu este nimic grav, însă pentru a putea rezolva totul cât mai repede cu putință, este necesar să îți păstrezi calmul. Discută cu cineva apropiat pentru a putea să-ți faci o idee mai clară legată de ce este de făcut.

Pești

Te bucuri de aprecieri și laude. Ai muncit mult în ultima perioadă și, deseori, ai fost dezamăgit când cei din jur nu au apreciat tot efortul pe care l-ai depus. Acum, în cele din urmă, te bucuri de respectul pe care îl meriți. Se anunță chiar o promovare la locul de muncă.

×