x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 4 - 10 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multe griji

Horoscop saptamanal 4 - 10 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multe griji

03 Noi 2019   •   12:23
Horoscop saptamanal  4 - 10 noiembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multe griji
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 4 - 10 noiembrie.

HOROSCOP BALANȚĂ - Au chef de joacă toată săptămâna. Muncă foarte bună miercuri, joi și vineri. Știu să fie eficiente. În weekend totul depinde de partener.

HOROSCOP SCORPION - Fac tot felul de manevre, joi și vineri trebuie să-și arate geniul creativ mai ales în afaceri. Primesc răspunsuri de la partener, au spor la muncă. În weekend lucrează.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Găsesc un model, o persoană care a trecut printr-o situație similară. Miercuri, joi și vineri accentul cade pe cămin și pe empatie. Distracție în weekend.

HOROSCOP CAPRICORN - Pentru capricorni, săptămâna aduce vești legate de bani. Își propun să facă lucruri, familia ocupă un loc foarte important. Joi și vineri discută mult, weekendul îl petrec în familie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Pot avea discuții cu șefii, lucrurile se calmează miercuri, mai ales joi și vineri când au aspecte bune din punct de vedere financiar. În weekend sunt pe drumuri.

HOROSCOP PEȘTI - Încep săptămâna cu multe griji. N-au un ritm susținut luni și marți. Miercuri, joi și vineri sunt într-o mare formă. În weekend rămân cuplați la interesele lor.

Citeste aici horoscopul integral

×