x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 5 - 11 august. Leii au parte de o săptămână plină de romantism

Horoscop săptămânal, 5 - 11 august. Leii au parte de o săptămână plină de romantism

01 Aug 2019   •   15:56
Horoscop săptămânal, 5 - 11 august. Leii au parte de o săptămână plină de romantism
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Te gândeşti tot mai mult la planurile de viitor pe care le ai şi pe care, în ultima vreme, le-ai tot ignorat. În această săptămână, ai determinarea şi curajul să faci tot ce îţi stă în puteri pentru a-ţi îndeplini visul. În plus, te bucuri de aprecierea şi încrederea celor din jur.

Taur

Vrei să faci nişte schimbări semnificative, în această săptămână. Iei în calcul toate alegerile greşite pe care le-ai făcut în trecut şi vrei să elimini toată energia negativă din viaţa ta. Primul pas pe care îl faci constă în renunţarea la persoanele toxice de lângă tine.

Gemeni

Te concentrezi pe tot ce ţine de zona artistică. Vrei să îţi îndrepţi atenţia asupra pasiunilor pe care le ai şi de care nu ai avut cum să te ocupi în ultima perioadă. În această săptămână te relaxezi cu ajutorul pasiunilor pe care le ai.

Rac

Emoţiile pe care le ai sunt tot mai puternice şi nu prea mai ştii cum să le controlezi, de aceea ai tendinţa de a te izola, în mare parte din săptămână. Este recomandat să discuţi cu nişte prieteni apropiaţi despre lucrurile care te deranjează.

Leu

Petreci mare parte din săptămână alături de o persoană foarte importantă din viaţa ta. Discutaţi idei şi aveţi conversaţii pline de profunzime care vă ajută să vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine. Ai parte de o săptămână plină de romantism.

Fecioară

Nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jurul tău, în această săptămână. În plus, ai tendinţa de a-ţi spune opiniile tare şi răspicat, fără să asculţi părerile celor din jur. Prin urmare, ai şanse mari să intri în conflict cu oamenii cu care interacţionezi.

Balanţă

În ciuda faptului că îţi doreşti să petreci timp alături de persoanele importante din viaţa ta, programul aglomerat nu îţi permite să te bucuri de compania lor prea mult. În schimb, în această săptămână munceşti mai mult decât în mod normal.

Scorpion

Îţi concentrezi toată atenţia asupra jobului, din dorinţa de a fi cu adevărat apreciat. Te-ai gândit mult la carieră, în ultima perioadă, iar acum vrei să munceşti, fără compromisuri, pentru a-ţi îndeplini aspiraţiile pe care le ai pe plan profesional.

Săgetător

Vrei să iei o pauză de la rutină şi vrei să acorzi mai multă atenţie dorinţelor personale pe care le ai. Astfel, în această săptămână reuşeşti să-ţi organizezi mai eficient programul şi să îţi aloci timp şi pentru lucrurile pe care ţi le doreşti.

Capricorn

Oboseala te ajunge din urmă, iar în această săptămână energia obişnuită îţi lipseşte cu desăvârşire. Încearcă să acorzi mai multă atenţie odihnei şi încearcă să îţi organizezi mai bine timpul. În plus, evită să te extenuezi fără niciun motiv.

Vărsător

Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană şi te bucuri de apreciere din partea superiorilor de la locul de muncă. În plus, acum ai curajul necesar să discuţi cu acea persoană specială din viaţa ta despre sentimentele pe care le ai.

Peşti

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viaţă pe care îl ai, iar acestea nu ţin doar de dietă şi sport, ci şi de modul în care priveşti lucrurile şi de felul în care te raportezi la oportunităţile care îţi ies în cale. Te reinventezi!

×