x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 5 - 11 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând

Horoscop saptamanal 5 - 11 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând

03 Ian 2020   •   14:27
Horoscop saptamanal 5 - 11 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând
Sursa foto: pixabaz.com

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru începutul lui ianuarie. Urmează o săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

 

HOROSCOP Leu - Sunteți într-o zonă abisală de destin, de vreme ce Soarele(patronul vostru) este într-o alianță astrală foarte delicată și vă ridică tot soiul de provocări. Întrebări la care nu puteți găsi răspunsuri singuri. O sută de metri garduri e proba la care sunteți supuși acum și, cum cei mai mulți nu aveți antrenament, e nevoie de ajutorul meu pentru a face față probei. Altfel, riscați să eșuați sau să abandonați.

HOROSCOP Fecioara- Sunt cinci planete într-o zodie de pământ în perioada imediat următoare, la care adaug și prezenta Axei Karmice care vă vor pune în situația în care trebuie să găsiți acul în carul cu fân.  De ce? Pentru că mulți nu știu unde este acesta poziționat pe karma personală(misiune ce ține de dragoste/sortit,  carieră/orientare profesională, sănătate și cauza anumitor afecțiuni, comunicare). Mercur constrâns.

HOROSCOP Balanță - Diferența dintre Spiritele Superioare și cele inferioare o face calitatea. Un Spirit Superior al zodiei este Sofia Vicoveanca, care ne bucură sufletele nu doar prin ținuta impecabilă, ci și prin Harul Divin, șlefuit cu trudă multă și patimile prin care a trecut. Vă spuneam la Berbec(citiți) de aspectele grele a perioadei următoare, care vă vizează și pe voi în mod direct, că sunteți și voi zodie cardinală.

HOROSCOP Scorpion- Destinul vă poate da Șah pe Destin. Pentru a evita să vi se dea Șah Mat(cuadratură Marte din zodia voastră și Venus din Vărsător), e important să înțelegeți și ce am scris la celelalte zodii, deoarece este un cadru astral larg, tensionat și ultra-general. Vizate sunt dragostea(sunteți sau nu compatibili?), cariera, viața socio-profesională, sănătatea(probleme de caracter și personalitate).

 

Citeşte aici horoscopul integral

×