x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 5 - 11 noiembrie. Racii au nevoie de cineva care să îi asculte

Horoscop săptămânal, 5 - 11 noiembrie. Racii au nevoie de cineva care să îi asculte

01 Noi 2018   •   12:31
Horoscop săptămânal, 5 - 11 noiembrie. Racii au nevoie de cineva care să îi asculte

Berbec

Va fi nevoie să renunţi la ogoliu şi să-ţi faci curaj să ceri ajutor atunci când ai nevoie. Vor exista mai multe momente în care vei simţi că volumul de muncă îţi trece până peste cap, iar munca în echipă sau nişte sfaturi din partea celor apropiaţi te-ar putea ajuta.

Taur

Vor exista unele conflicte în viaţa de cuplu, însă nu trebuie să ai un punct de vedere foarte radical cu privire la persoana iubită. Este normal să priviţi lucrurile diferit uneori şi trebuie să ai deschiderea de a găsi frumuseţea acestui lucru. Conflictele pot trece cu uşurinţă.

Gemeni

Cineva o să îndrăznească să te contrazică, în această săptămână. Firea colerică nu îţi va permite să te detaşezi şi să accepţi că pur şi simplu nu priviţi lucrurile în acelaşi fel. Sfârşitul săptămânii, în schimb, o să vină cu o atmosferă mult mai relaxantă.

Rac

Ai vrea să te asculte cineva, pentru a putea să mai eliberezi din emoţiile pe care le-ai tot strâns în ultima vreme, însă niciun prieten nu are starea necesară pentru discuţii filosofice sau emoţionale. Ar fi bine să te concentrezi mai mult pe a petrece timp de unul singur, în această săptămână.

Leu

Ai o mulţime de idei, în această săptămână, şi nu prea ştii cu care să începi şi cum să le pui în aplicare. O discuţie cu persoana iubită te va ajuta să-ţi faci ordine în gânduri şi să începi să-şi faci planuri tot mai clare pentru viitor.

Fecioară

Ai o obsesie de ceva timp: vrei să ai tot timpul dreptate, iar acest lucru ţi-a pus o serie de piedici în relaţiile cu cei din jur. În această săptămână, încerci o abordare complet diferită. Asculţi mai mult şi înveţi să-ţi exprimi opinia altfel, nu mai vrei să o impui.

Balanţă

Săptămâna aceasta aduce multă energie pozitivă pentru tine. Te simţi bine şi vrei să faci o mulţime de lucruri. Acum este momentul ideal să te arunci în aventurile alea pe care le-ai privit cu o anumită reţinere. Pe de altă parte, vei avea destul de mult de muncă.

Scorpion

Vrei să redecorezi, iar de aici pot începe o mulţime de conflicte în interiorul familiei, dacă nu ceri păreri înainte să-ţi laşi geniul creator să-şi facă de cap. La mijlocul săptămânii începi să te gândeşti că nu-ţi petreci timpul destul de eficient, iar de aici pornesc o serie de gânduri în restul zilelor.

Săgetător

Începutul săptămânii reprezintă un moment ideal pentru a cunoaşte pe cineva nou. Intri în contact cu o persoană cu care ai o mulţime de lucruri în comun şi care va deveni un prieten bun. Restul săptămânii este dominat de socializare.

Capricorn

Îţi concentrezi toată atenţia pe a face bani, însă nici nu vrei să-i pierzi pe cei pe care îi ai deja, astfel încât eviţi pe cât se poate investiţiile. În plus, inspiraţia creatoare apare miercuri şi reuşeşte să te ajute să-ţi dezvolţi abilităţile artistice.

Vărsător

Petreci mult timp cu persoana iubită. Vă concentraţi pe viitor, discutaţi despre vacanţa perfectă, leneviţi toată ziua în casă şi vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine. Toate aceste activităţi te ajută să te relaxezi şi îţi oferă un aer optimist pe tot parcursului săptămânii.

Peşti

Generozitatea intră în acţiune, în această săptămână. Dacă cineva îţi cere maşina pentru o zi, cu siguranţă poate să o ţină toată săptămâna, chiar dacă ai fi avut şi tu nevoie de ea. Este bine să îi ajuţi pe ceilalţi, însă nu uita să te ajuţi şi pe tine.

×