x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6 - 12 aprilie. Se anunță o săptămâna plină de schimbări

Horoscop săptămânal, 6 - 12 aprilie. Se anunță o săptămâna plină de schimbări

02 Apr 2020   •   13:02
Horoscop săptămânal, 6 - 12 aprilie. Se anunță o săptămâna plină de schimbări
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Încerci să ajungi la un echilibru interior pentru a putea privi spre viitor cu mai mult optimism. Meditația sau yoga încep să pară idei bune în această săptămână. Reușești să găsești liniștea necesară pentru astfel de activități.

Taur

Nu ești în apele tale și ai tendința de a reacționa impulsiv chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. În această săptămână este necesar să înveți să asculți mai mult și să lași orgoliul deoparte.

Gemeni

Săptămâna aceasta este doar despre romantism. Încerci să acorzi cât mai multă atenție partenerului de cuplu și să petreceți cât mai mult timp de calitate împreună. De asemenea, reușești să-ți organizezi programul astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai.

Rac

Ai parte de o săptămâna agitată. Ai o mulțime de lucruri de făcut la locul de muncă și nu reușești să îți găsești concentrarea. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a putea să te regăsești. De asemenea, o listă de priorități te-ar putea ajuta.

Leu

Înveți să-ți organizezi mai bine timpul. Vrei să faci o mulțime de lucruri, în această săptămână, și este necesar să te organizezi în detaliu. Ai parte de o săptămână productivă în care te ocupi de treburile casnice, dar și de cele care țin de locul de muncă.

Fecioară

Nu poți să îți controlezi emoțiile și este posibil să treci prin niște momente dificile din această cauză. În această săptămână este important să înveți să discuți deschis cu o persoană în care ai încredere despre ceea ce simți.

Balanță

Simți nevoia să faci o schimbare și, mai mult, simți că nu ești apreciat pentru eforturile pe care le depui. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere și să renunți la a te mai aștepta ca oamenii să acționeze la fel ca tine.

Scorpion

Reușești să găsești echilibrul interior pe care îl cauți de mult timp. Astfel, începi să privești lucrurile cu mai mult optimism. De asemenea, vrei să faci o schimbare și de aceea începi să faci activități de voluntariat.

Săgetător

Reușești să duci la bun sfârșit un proiect la care muncești de mult timp. În plus, înveți să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută în coordonarea cu colegii de la locul de muncă. Determinarea de care dai dovadă te aduce în atenția superiorilor.

Capricorn

Energia pozitivă va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii. Astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și, în plus, începi să mai scapi din stresul pe care l-ai acumulat din cauza problemelor financiare. Primești o veste bună.

Vărsător

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de tot felul de conversații pline de însemnătate. De asemenea, discuțiile pe care le aveți vă ajută să treceți relația la un nou nivel. Înveți lucruri noi despre tine.

Pești

Vrei să faci unele schimbări în viața ta, în special când vine vorba de activitățile cu care îți ocupi timpul. Încearcă să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai. Este important ca în această perioadă să acorzi mai mult timp lucrurilor care te fac fericit.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 6-12 aprilie