x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018. Balanțele vor avea o săptămână perfectă

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018. Balanțele vor avea o săptămână perfectă

02 Aug 2018   •   09:43
Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018. Balanțele vor avea o săptămână perfectă

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 6 - 12 august 2018.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Va doriti sa impartasiti vremurile bune cu prietenii si sa va distrati in vacanta. Este un moment prielnic pentru reinnoirea garderobei si nu va va opri nimic sa achizitionati câteva lucruri pentru cei dragi. Incepeti sa va gânditi cum puteti sa beneficiati de pe urma unei tranzactii imobiliare importante. Succes!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Desi va place sa socializati cu ceilalti, va doriti sa va gasiti linistea interioara. In weekend s-ar putea sa va intâlniti cu cineva asemanator dumneavoastra si cu care sa incheiati o afacere ce se va dovedi profitabila. Mare atentie insa la semnarea actelor.

Citeste si Horoscop 2018: Cinci zodii a caror viata se va schimba in august!

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Este o saptamâna perfecta pentru a cere ceva sefilor sau unui parinte. Faceti-va planuri mai indraznete, mai ales daca asta implica bani sau va este stimulat venitul. Este vremea sa faceti ceva pentru a va acoperi cheltuielile.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Va straduiti sa faceti tot ce va sta in puteri pentru a calatori si afla cât mai multe lucruri inedite. Daca nu puteti evada, atunci mai bine explorati propriul oras, inscrieti-va la un curs sau discutati cu oameni fascinanti. Incercati sa iesiti din rutina de catifea in care leneviti.

Citeste si Horoscop august 2018. Vești importante pentru mai multe zodii

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile puneti accent pe bani si pe proprietati. Bogatia la care va gânditi poate cuprinde o mostenire sau o proprietate in comun cu altcineva. Poate primiti o mostenire neasteptata. Oricum, apare ceva care pâna acum  a fost ascuns. Profitati de sansele care se ivesc.

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Inca mai simtiti nevoia de repaus si sa dormiti mai mult. Acum aveti cea mai buna ocazie din tot parcursul anului pentru a clarifica anumite probleme cu prietenii, partenerii sau unul dintre apropiati. Relatiile sunt importante pentru dumneavoastra si nu este neaparat nevoie sa schimbati ceva.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Va gânditi sa gestionati mai bine responsabilitatile si din acest motiv va straduiti sa fiti eficienti si va perfectionati tehnicile. Nu trebuie sa va opriti la primul obstacol. Aveti suficienta energie pentru a atinge cele mai ambitioase obiective.

 

Citeste aici horoscopul integral

×