x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 6 - 12 ianuarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu foarte multă muncă

Horoscop saptamanal 6 - 12 ianuarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu foarte multă muncă

06 Ian 2020   •   11:07
Horoscop saptamanal  6 - 12 ianuarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu foarte multă muncă

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru săptămâna 6-12 ianuarie pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP BERBEC - Berbecii au agenda pregătită pentru săptămâna următoare. Chiar de luni intră în pâine, se gândesc la bani sau la cum pot să îi procure. Marți și miercuri sunt zile foarte bune pentru întâlniri, în weekend se distrează.

HOROSCOP TAUR - Taurii au o săptămână cu aspect frumos, pe care o încep bine. Toată săptămâna se gândesc la proiecte și la bani. Asta vor face în special marți și miercuri. Unele acte poate nu le-au încheiat corect în anul care a trecut. Atenție! Nu ar fi rău să le controleze să vadă dacă totul este în regulă.

HOROSCOP GEMENI - Gemenii au o încărcătură mare în zona banilor, mai mult a recuperării banilor. Trebuie să fie atenți la strategiile care au funcționat în anii trecuți.
HOROSCOP RAC - Pentru raci săptămână aduce multe întâlniri și discuții. Săptămâna începe bine în sensul că există armonie și bază de dialog, dar pot avea sentimentul că li se ascunde ceva.

HOROSCOP LEU - Leii au parte de foarte multă muncă în săptămâna 6-12 ianuarie. Au rezultate și sunt foarte implicați. Foarte bune zilele de marți și miercuri pentru întâlniri.

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioara trebuie să își valorifice potențialul profesional, dar și în relațiile personale. În a doua jumătate a săptămânii pot avea un proiect de succes.

 

Citește aici horoscopul integral

×