x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6 - 12 mai. Vărsătorii petrec timp cu o persoană nouă din viața lor

Horoscop săptămânal, 6 - 12 mai. Vărsătorii petrec timp cu o persoană nouă din viața lor

02 Mai 2019   •   14:00
Horoscop săptămânal, 6 - 12 mai. Vărsătorii petrec timp cu o persoană nouă din viața lor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ești acuzat de cei din jur că ești egoist, iar această etichetă nu este nedreaptă. Încearcă să renunți pentru o clipă să te mai gândești la tine și ascultă și părerile celor din jurul tău. Acordă mai multă atenție prietenilor.

Taur

Săptămâna decurge într-un ritm normal. Ai energie să faci lucrurile obișnuite și, în plus, încerci lucruri noi. Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți petrece cât mai mult timp cu persoanele importante din viața ta.

Gemeni

Ai o săptămână aglomerată, iar asta și pentru că ai tendința de a pune foarte mult stres pe tine. Nu vrei să ratezi nicio ieșire în afara orașului, însă îți dorești și să poți duce la bun sfârșit toate responsabilitățile, iar uneori timpul nu este suficient.

Rac

Te concentrezi pe redecorarea locuinței. Te gândești din ce în ce mai mult să-ți transformi locuința într-un spațiu care să te definească mai bine, iar în această săptămână începi să faci primele cumpărături.

Leu

Săptămâna aceasta este despre prietenie. Petreci mult timp cu un prieten bun și reușești să privește lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă. Mai mult, viața de cuplu este plină de pasiune.

Fecioară

Faci multe cumpărături în această săptămână, nu neapărat pentru că ai nevoie de toate lucrurile pe care le cumperi, ci pentru că în această activitate găsești relaxare. Încearcă să mergi la cumpărături cu un prieten.

Balanță

Lucrurile nu decurg așa cum îți dorești, însă reușești să te bucuri de lucrurile mărunte din viața ta. Ai parte de o săptămână plină de optimism în care găsești puterea de a te bucura de viață așa cum e: cu bune și cu rele.

Scorpion

Ai abilitatea de a face lucrurile să se întâmple, așa că orice îți pui în minte se îndeplinește în această săptămână. Ambiția este prezentă și, astfel, reușești să duci la bun sfârșit chiar și proiecte pe care le-ai tot amânat.

Săgetător

Înțelegi în sfârșit că trebuie să îți acorzi timp de gândire înainte să iei o decizie. În această săptămână pui în balanță toate opțiunile pe care le ai înainte să te grăbești să iei o decizie. Rațiunea este prezentă pe tot parcursul săptămânii.

Capricorn

Te gândești prea mult la ce cred cei din jurul tău, iar toată această presiune se va transforma într-un stres de care nu ai nevoie. În plus, dai înapoi de la lucrurile pe care ai vrea să le faci, doar pentru că ai impresia că o să fii privit cu ochi critici.

Vărsător

Ai un prieten nou cu care petreci mult timp în această săptămână. Găsești în această nouă persoană din viața ta un aliat pe care știi că te vei putea baza în orice moment. În plus, în această săptămână ai curajul să ieși din zona de confort.

Pești

Realizezi că oamenii nu sunt întotdeauna ce par a fi. Cunoști dezamăgirea în această săptămână, însă, pe de altă parte, realizezi că dacă vrei ca ceva să se întâmple trebuie să muncești din greu și să îți pui încrederea în tine.

×