x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 7 - 13 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Venus este retrograd în Gemeni-dragostea, relația de familie, cu copii și nepoții vor fi afectate

Horoscop săptămânal 7 - 13 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Venus este retrograd în Gemeni-dragostea, relația de familie, cu copii și nepoții vor fi afectate

07 Iun 2020   •   14:17
Horoscop săptămânal 7 - 13 mai 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Venus este retrograd în Gemeni-dragostea, relația de familie, cu copii și nepoții vor fi afectate
Sursa foto: pixabay.com

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru perioada 7 - 13 iunie 2020. În această perioadă, câteva zodii vor avea de suferit, fiind afectate în mod direct de mișcările planetelor, printre acestea numărându-se nativii Berbec, dar și cei Scorpion.

 

Horoscop Rac

Săptămâna viitoare debutează cu o conjuncție importantă: Luna cu Karma Negativă în Săgetător la graniță cu Capricornul. E perioada dinaintea Eclipsei de Lună și Eclipsei Inelare de Soare. Sănătatea, emoțiile, relația cu familia și cu cei dragi sunt primele pe lista karmică. Cum mulți au probleme a căror cauză profundă nu o înțeleg, vor vedea cum în viața lor se vor precipita lucrurile, mai ales pe plan profesional.

Horoscop Leu

Universul vă somează: Karma la control! Venus este retrograd în Gemeni-dragostea, relația de familie, cu copii și nepoții vor fi afectate, iar Axa Karmică va fi în Gemeni și Săgetător, acest aspect reprezentând dualitate afectivă; trădările voastre- cu Lilith și Kiron în Berbec. Știți cu ce misiune karmică ați venit pe Pământ și ce pacate aveți de stins sau de înțeles?! Misiunea karmică nu ține doar de carieră/business, ci și de sănătate sau alte lucruri.

Horoscop Fecioară

Axa De Destin care va fi în Gemeni și Săgetător, vă vizează în mod direct și pe voi. De ce? Pentru că sunteți zodie dublă, ca și Gemenii și Săgetătorii, dar și ca Peștii. Vizați sunt și Racii și Capricornii, mai ales în cazul Eclipsei de Lună din 5 iulie, a cărui efect se face simțit deja, Berbecii și Balanțele, dar și zodiile fixe: Leul, Vărsătorul, Taurul, Scorpionul, fie că vorbim despre carieră sau alte sectoare existențiale importante.

 

Horoscop Balanță

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. O zodie a justiției terestre, pentru că justiția divină poate fi înfăptuită  doar de Dumnezeu. Ambele vor fi active în perioada următoare, căci vin Eclipsele. Cum ele reprezintă deznodăminte, sunt așteptate cutremure existențiale, cu efect de tsunami.

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Mariana Cojocaru horoscop