x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2019. Este un moment potrivit pentru autoevaluari

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2019. Este un moment potrivit pentru autoevaluari

03 Apr 2019   •   15:07
Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2019. Este un moment potrivit pentru autoevaluari
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 8 – 14 aprilie 2019.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca va veti ocupa de intâlnirea cu fostul partener de viata sau a unui fost partener de afaceri. Aceasta situatie va ajuta sa ajungeti la o intelegere mult mai civilizata sau sa incheiati definitiv relatiile.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Va confruntati cu tot felul de intârzieri si de erori la locul de munca. Din fericire, acestea va vor testa rabdarea, iar cea mai buna modalitate de a le rezolva este sa acordati timp suplimentar pentru ceea ce faceti.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Constatati ca trebuie sa eliminati pe cineva din viata dumneavoastra si nu o faceti usor. Linistiti-va si judecati cu calm situatia. Vi se va ivi solutia imediat. Ca parinti, veti avea posibilitatea de a va ocupa mai mult ca de obicei de copii.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamâna aceasta va veti ocupa de musafiri pe care nu i-ati mai vazut de mult timp. S-ar putea sa va fie oaspeti pentru mai multe zile sau doar sa treaca in vizita. Este un moment bun pentru a va aduce aminte de vechi probleme de familie si pentru a le rezolva.

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Si dumneavoastra va confruntati cu tot felul de probleme si intârzieri care va creeaza adevarate neplaceri. Nu puteti decât sa zâmbiti si sa mergeti mai departe. Din fericire, este o perioada prielnica pentru câstiguri financiare.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Acum puteti incheia niste negocieri financiare mai vechi. Asigurati-va ca verificati toate acordurile financiare si detaliile legate de modul in care câstigati banii. De modul cum ii cheltuiti nici nu mai vorbim...

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Eficienta dumneavoastra zilnica ar putea suferi din cauza unor intârzieri, dar este doar o situatie temporara. Sunteti foarte puternici, deschisi si directi in toate comunicarile cu ceilalti, asa ca nimic nu este dificil de realizat. Succes!

Citeste aici horoscopul integral

×