x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 8 – 14 martie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă dificilă pentru trei zodii

Horoscop săptămânal 8 – 14 martie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă dificilă pentru trei zodii

06 Mar 2020   •   14:42
Horoscop săptămânal 8 – 14 martie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmează o perioadă dificilă pentru trei zodii
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 8 – 14 martie 2020. Se anunță o săptămână dificilă pentru trei zodii, din cauza lui Mercur, care își va relua mersul direct în Vărsător.

 

Horoscop LEU

 
Leu- Debutul de săptămâna este cu Luna Albă în constelația voastră. Datorită cuadraturii cu Venus conjunct cu Uranus din Taur se prefigurează reacții în lanț pe cariera voastră sau a cuiva drag din familie. Vizate sunt și sănătatea sau relațiile sentimentale. Pentru a desluși ce se petrece va trebui să raportez aceste aspecte la astrograma voastră personală. Ați citit deja că mai sunt alte trei conjuncții grele.

 

Horoscop FECIOARĂ

Fecioara- Cred că ați văzut înainte de aspectele care se conturează, așa că reluarea mersului direct al lui Mercur înseamnă destul de puțin în raport cu cele patru conjuncții importante: Lilith- Kiron, Soare-Neptun, Uranus-Venus, Jupiter-Pluton. Toate funcționează la voi pe principiul Domino-ului, mai ales că Soarele natal face opoziție cu Soarele din Pești conjunct cu Neptun. Vizează dragostea, cariera, etc.

 

Horoscop BALANȚĂ

Balanța- La voi Soarele natal face opoziție cu una din cele mai de temut conjuncții: Lilith-Kiron. Cum Lilith este considerată malefică și are semnificație karmică, cauzele și secretele amenințătoare le pot studia pe viețile voastre anterioare. Tot de acolo pot să vă spun care sunt căile de ieșire. Vizate sunt relațiile matrimoniale, sentimentale(dragoste), cele cu copiii, asocierile, colaborările(carieră), sănătate.

 

Horoscop SCORPION

Scorpion- Două conjuncții vă pot afecta în mod direct. E vorba de conjuncția Pluton-Jupiter(Capricorn) și conjuncția Lilith-Kiron. Spuneam de compatibilități, iar la unele se văd cutremure existențiale(dragoste): Scorpion-Săgetător, Scorpion- Berbec, Scorpion-Scorpion, Capricorn-Scorpion, etc. Dacă ați parcurs  acest horoscop ați înțeles că și celelalte conjuncții pot afecta cariera, sănătatea, ș.a.

 

Citește aici horoscopul integral

×