x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9 - 15 aprilie. Energia pozitivă este tot mai prezentă

Horoscop săptămânal, 9 - 15 aprilie. Energia pozitivă este tot mai prezentă

05 Apr 2018   •   19:30
Horoscop săptămânal, 9 - 15 aprilie. Energia pozitivă este tot mai prezentă

Berbec

Modul în care începe această săptămână te face să strigi „Viaţa e dulce!”. Ai o mulţime de idei legate de modul în care să-ţi petreci timpul, iar prietenii tăi sunt gata să ţi se alăture. Comunicarea electronică va fi importantă, în mod deosebit, deoarece vei ţine legătură cu o persoană aflată departe.

Taur

Nu te vei simţi în apele tale în această săptămână, poate pentru că lipsa de odihnă începe să-şi facă simţită prezenţa. Încearcă să găseşti un moment în care să te relaxezi, căci iritarea pe care o simţi nu îţi va aduce niciun câştig. Spre sfârşitul săptămânii, începi să acţionezi în direcţia în care vrei.

Gemeni

Săptămâna are un debut perfect, atâta timp cât reuşeşti să eviţi toate conflictele astea de îţi tot ies în cale. Săptămâna va fi plină de idei şi bună dispoziţie. Ai o mulţime de energie şi o mulţime de metode prin care să te distrezi. Weekendul va fi plin de oportunităţi sociale.

Rac

Ai tendinţa să nu îţi aperi propriile opinii. Intuiţia îţi funcţionează perfect, deci încearcă să o asculţi. Energia atinge cote maxime spre mijlocul săptămânii, iar optimismul revine. Este momentul potrivit să organizezi o excursie în afara oraşului.

Leu

Petreci o mulţime de timp cu prietenii, ceea ce este foarte bine, din moment ce ţi-ai propus ca în această săptămână să socializezi mai mult. Vei intra în contact cu nişte prieteni mai vechi, pe care nu i-ai văzut de mult timp. În weekend, te vei afla în centrul atenţiei.

Fecioară

Gândeşti mai lucid decât în mod normal. Eşti gata să faci faţă oricărei probleme cu care te confrunţi, căci nimic nu ţi se pare prea greu pentru puterea ta de raţiune. După ziua de miercuri, toată atenţia ta se îndreaptă spre oamenii dragi ţie. Familia este pe primul loc.

Balanţă

Energia este prezentă, comunicarea este la cote maxime, iar optimismul nu te abandonează, de aceea săptămâna se anunţă a fi minunată. Vei reuşi să petreci timp de calitate cu persoana iubită, iar acest lucru îţi lipsea cel mai mult. Încearcă să nu te apuci de proiecte noi.

Scorpion

Încearcă să renunţi la toată posesivitatea asta din ultimele zile. În schimb, flexibilitatea va fi prezentă pe tot parcursul săptămânii. Astfel, reuşeşti să te împarţi între prieteni şi familie cu uşurinţă, în plus reuşeşti şi să te ocupi de responsailităţile obişnuite.

Săgetător

Toate vorbele trec pe lângă tine. În această săptămână, eşti categoric şi nu mai vrei să te bazezi pe cuvinte, ci vrei să vezi fapte. Ceri acţiuni de la toţi cei din jurul tău şi, deşi oamenii nu au chef să demonstreze nimic, până la sfârşitul săptămânii îţi vor mulţumi că i-ai mobilizat.

Capricorn

Îţi începi săptămâna cu idei bune pe care îţi doreşti să le pui în aplicare cât mai repede. Vei fi capabil să articulezi fiecare idee pe care o ai şi vei ieşi din tot felul de situaţii sociale dubioase. Încearcă, totuşi, să nu iei lucruri prea personal, ci analizează mai bine ceea ce spun cei din jurul tău.

Vărsător

Metodele tale unice de exprimare vor atrage atenţia unor persoane importante pentru cariera ta. În plus, pe lângă oportunităţile profesionale care se ivesc, distracţia va fi la ordinea zilei în această săptămână. În schimb, încearcă să îţi controlezi mai bine emoţiile.

Peşti

În această săptămână tinzi să analizezi fiecare lucru care îţi iese în cale, motiv pentru care vei avea o gravitatea specifică în toate lucrurile pe care le vei face. Încearcă să fii mai raţional, dar şi să te laşi purtat de val. În această săptămână cheia succesului se află în echilibru.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 9-15 aprilie aprilie