x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână grozavă

Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână grozavă

08 Dec 2019   •   12:21
Horoscop saptamanal 9 - 15 decembrie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână grozavă

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 9-15 decembrie. Este o săptămână care aduce o lună plină joi, asta înseamnă că până joi sunt zile cu spor, putem crește și acumula informații. De joi încolo ne exprimăm mai bine emoțiile.

HOROSCOP  Berbec - Au o săptămână grozavă. Să încerce să nu supere pe nimeni marți și miercuri. Joi si vineri sunt zile pentru familie.

HOROSCOP  Taur - Încep săptămâna un pic mai lent. Marți și miercuri sunt zile de actiune și investiții. Își calculează foarte bine banii și sunt rentabili în ceea ce fac. La sfârșitul săptămânii fac vizite.

HOROSCOP  Gemeni - Își fac mai mult calcule. Luni și marți sunt discreți și preferă să vadă ce fac ceilalți. Nu prea vor să se implice în actțiuni riscante. Miercuri și joi sunt zile bune, dar sunt năzuroși. În weekend fac cadouri celor dragi.

HOROSCOP  Rac - Saptamana aduce, la începutul ei, multă dorință de a intra în contact cu persoane dragi sau prieteni mai vechi. Atenție la sănătate la finalul săptămânii.

HOROSCOP  Leu - Autoritate și decizii mari. Se implică și dirijează lucrurile. Au mână bună, forte. Lucrurile le ies cum își doresc. Au chef de distracție la mijlocul săptămânii. Finalul săptămânii e plin de discreție.

HOROSCOP  Fecioară - Săptămâna aducătoare de idei bune. Pot primi o undă verde, acum, luni și marți. Pot primi vești din străinătate. Asta le pune pe roate ca miercuri și joi să se mobilizeze. În weekend, distracție cu prietenii.

 

Citeste aici horoscopul integral

×