x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9 - 15 decembrie. Scorpionii au probleme financiare

Horoscop săptămânal, 9 - 15 decembrie. Scorpionii au probleme financiare

09 Dec 2019   •   12:03
Horoscop săptămânal, 9 - 15 decembrie. Scorpionii au probleme financiare
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta petreci mult timp în compania prietenilor și te bucuri de discuții lungi și pline de însemnătate. În plus, reușești să petreci timp de calitate cu partenerul de cuplu. Când vine vorba de zona profesională, orice proiect plictisitor reușește să te irite.

Taur

În ultima vreme nu ai reușit să îți împarți timpul între lucrurile pe care le ai de făcut și cele pe care îți dorești să le faci. Acum, găsești determinarea să începi să muncești pentru ceea ce îți dorești și să renunți la a mai face compromisuri de dragul câștigurilor financiare.

Gemeni

Începi să înveți despre importanța muncii în echipă. În ciuda faptului că preferi să rezolvi lucrurile de unul singur, acum înveți să te bucuri de sprijinul celor din jur. În plus, reușești să duci lucrurile la bun sfârșit într-un timp record.

Rac

Începi să faci schimbările la care te-ai tot gândit. Astfel, faci schimbări când vine vorba de dietă, dar și de timpul pe care îl acorzi sportului. De asemenea, acorzi mai multă atenție studiului, dar și reconectării cu propria persoană.

Leu

Acorzi timp activităților artistice. Nu te-ai mai dedicat de mult pasiunilor pe care le ai, iar în această săptămână reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să-ți introduci pasiunile în rutina zilnică. Acest aspect îți oferă multă energie pozitivă.

Fecioară

Îți dorești conversații lungi, profunde și chiar emoționante cu persoana iubită, însă programul aglomerat nu îți permite să te bucuri de aceste lucruri. Abia spre sfârșitul săptămânii reușești să te organizezi pentru a petrece timp de calitate alături de persoana iubită.

Balanță

Se dovedește mai greu ca înainte să te reconectezi cu persoanele apropiate ție, iar asta pentru că nu reușești să discuți deschis despre problemele cu care te confrunți. Încearcă să prezinți mai multă deschidere față de persoanele speciale din viața ta.

Scorpion

Te gândești tot mai mult la situația financiară și, implicit, la un plan care să îți îmbunătățească această zonă. Astfel, toată săptămâna o petreci într-un șir nesfârșit de idei, dar și sub mult stres. Acordă-ți o pauză în weekend.

Săgetător

În această săptămână reușești să rezolvi un conflict mai vechi pe care îl aveai cu un coleg de la locul de muncă, un prieten bun sau chiar cu partenerul de cuplu. Înveți să renunți la orgoliu și să acorzi mai multă atenție dorințelor persoanei de lângă tine.

Capricorn

Începi să meditezi într-o încercare de a te reconecta cu propria persoană. Tot acest timp pe care îl petreci în compania propriei persoane te ajută să îți faci ordine în gânduri și să acorzi mai multă atenție detaliilor, chiar dacă acestea par neînsemnate la prima vedere.

Vărsător

Simți că munca ți-a ocupat mult prea mult timp în ultima vreme și îți dorești să iei o pauză pentru a putea să îți concentrezi atenția asupra oamenilor din viața ta. În plus, oboseala și stresul te fac să te gândești din ce în ce mai mult la o vacanță și, de ce nu, la o schimbare pe plan profesional.

Pești

Ai planuri mari de viitor, însă nu reușești să găsești determinarea necesară pentru a face primul demers în direcția pe care ți-ai ales-o. Pe de altă parte, ai parte de mai multe discuții cu oamenii importanți din viața ta și te bucuri de sprijin necondiționat din partea lor.   

×