x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 9 - 15 septembrie 2019. Dispuneți de multă energie și aveți senzația că întineriți

Horoscop săptămânal 9 - 15 septembrie 2019. Dispuneți de multă energie și aveți senzația că întineriți

05 Sep 2019   •   10:27
Horoscop săptămânal 9 - 15 septembrie 2019. Dispuneți de multă energie și aveți senzația că întineriți
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 9 – 15 septembrie 2019.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Dispuneti de multa energie si aveti senzatia ca intineriti. Va exprimati clar punctul de vedere fata de ceilalti si sunteti foarte convingatori. In weekend va veti orienta spre o noua garderoba si veti face achizitiile necesare.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Este posibil ca familia dumneavoastra sa se extinda printr-o cat mai grabnica nastere, o casatorie sau o adoptie. Va ganditi chiar sa va mutati intr-o locuinta incapatoare. Ar fi bine sa folositi speculatiile imobiliare ivite.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: In aceste zile veti intampina multe schimbari de rutina, iar acestea va aduc sansa sa invatati ceva nou. Va veti bucura de clipele petrecute alaturi de prieteni. S-ar putea sa concurati cu cineva si experienta vi se va parea stimulanta.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Este bine sa folositi oportunitatile care se ivesc saptamana aceasta in beneficiul dumneavoastra. Cei din jur va vad intr-o lumina foarte buna si acest lucru va ajuta sa avansati. Succes!

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti suficienta energie pentru a face fata activitatilor zilnice si, in afara acestora, va place sa invatati ceva nou si va apucati de studiu. Tineti cont ca Jupiter este in zodia dumneavoastra, asa ca puteti atrage oameni importanti.

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza o saptamana prielnica pentru negocieri financiare sau pentru a stabili situatia unei proprietati comune. S-ar putea chiar sa va izbiti de niste conflicte cu privire la aceste subiecte. Fiti rabdatori!

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Planetele din zodia dumneavoastra va fac sa vedeti mai bine ce se intampla in jur si va pot netezi drumul astfel incat sa faceti pace cu anumiti dusmani. Pastrati-va simtul umorului si fiti rabdatori, pentru ca doar asa veti reusi sa pastrati pacea.

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamana foarte productiva. Va suflecati manecile si le aratati celor din jur ca puteti muta muntii daca va doriti. Totul este sa cereti si ajutorul colegilor cand simtiti nevoia. Succes!

Citeste aici horoscopul integral

 

×