x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9 - 15 septembrie. Această săptămână se anunţă una deosebit de romantică

Horoscop săptămânal, 9 - 15 septembrie. Această săptămână se anunţă una deosebit de romantică

09 Sep 2019   •   16:37
Horoscop săptămânal, 9 - 15 septembrie. Această săptămână se anunţă una deosebit de romantică

Berbec

În această săptămână simţi din ce în ce mai mult nevoia să petreci timp singur. Vrei să meditezi, să îţi organizezi programul şi să încerci să te reconectezi cu propria persoană. Spre sfârşitul săptămânii, găseşti energia necesară să petreci timp cu prietenii.

Taur

Imaginaţia este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii, iar acest lucru te va ajuta atât când vine vorba de viaţa profesională, cât şi atunci când vine vorba de viaţa personală. În acestă săptămână o să cunoşti o persoană interesantă.

Gemeni

Petreci mult timp alături de persoana iubită şi reuşiţi să treceţi la un nou nivel. În plus, ajungi în punctul în care poţi să discuţi deschis cu persoana de lângă tine despre felul în care te simţi, iar această onestitate vă ajută relaţia.

Citeste si Horoscop. Septembrie va fi o lună grea pentru aceste trei semne zodiacale

Rac

Te concentrezi pe tot ce ţine de partea intelectuală. Vrei să acumulezi cât mai mult informaţii din tot felul de domenii diverse, tocmai pentru a înţelege mai bine drumul pe care vrei să-l urmezi pe viitor. Ai parte de o săptămână productivă.

Leu

Petreci timp alături de persoana iubită. Vă bucuraţi de intimitate şi reuşiţi să legaţi nişte legături mult mai puternice. Acum este un moment potrivit pentru a discuta deschis despre toate lucrurile de care ai nevoie.

Fecioară

Reuşeşti să vorbeşti deschis despre felul în care te simţi, fără să îţi mai fie frică de vreo prejudecată. Comunici din ce în ce mai eficient şi, în plus, intri în contact cu o persoană cu care ai foarte multe lucruri în comun.

Citeste si Horoscop. Aceste 4 semne zodiacale își respectă mereu promisiunile

Balanţă

Această săptămână se anunţă una deosebit de romantică. Fie că alegi să îţi petreci timpul alături de o persoană specială din viaţa ta, fie că te bucuri de timp petrecut singur, încercând să acorzi mai multă atenţie pasiunilor tale, simţi că ai o săptămână productivă.

Scorpion

Ai multă energie şi eşti gata să duci la bun sfârşit orice îţi pui în cap. Ai o mulţime de proiecte pe care vrei să le finalizezi, iar această săptămână este potrivită pentru astfel de acţiuni. În plus, creativitatea este şi ea prezentă.

Săgetător

Acum ai curajul să discuţi deschis despre toate ideile pe care le ai. În plus, reuşeşti să găseşti un grup de oameni care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi, astfel, munciţi împreună pentru a atinge acelaşi obiectiv.

Capricorn

Nu reuşeşti să te concentrezi aşa cum îţi doreşti şi, în plus, simţi presiunea tuturor responsabilităţilor pe care le ai. Nu reuşeşti să faci lucrurile aşa cum îţi doreşti, tocmai dintr-o dorinţă de a face totul în acelaşi timp. Fii mai răbdător cu propria persoană!

Vărsător

Ai parte de mult romantism, iar fiecare discuţie pe care o ai cu partenerul de cuplu vă apropie şi mai mult. În plus, simţi nevoia să încerci lucruri noi, aşa că o aventură departe de oraş, alături de persoana iubită, este foarte posibilă pentru sfârşitul săptămânii.

Peşti

În sfârşit găseşti energia necesară pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele pe care le ai şi pe care le-ai tot amânat în ultimele două săptămâni. Pe de altă parte, simţi că eforturile pe care le depui nu îţi sunt apreciate.

×