x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Schimbările aduse de tranzitul lui Jupiter în Scorpion

Horoscop. Schimbările aduse de tranzitul lui Jupiter în Scorpion

10 Oct 2018   •   11:20
Horoscop. Schimbările aduse de tranzitul lui Jupiter în Scorpion

„Băiatul bun” din rândul planetelor este Jupiter, care urmează să-și schimbe semnul zodiacal pentru prima dată în acest an, iar acest lucru va fi benefic pentru multe dintre zodii. Tranzitul din octombrie va fi de ajutor pentru toate semnele zodiacale, notează Your Tango

Jupiter, cea mai mare planetă din Calea Lactee părăsește Balanța și intră în Scorpion pe 11 octombrie, unde va și rămâne până în noiembrie 2019. 

Berbec

Este momentul în care vei primi mai mult ajutor decât în mod normal din partea partenerului. De asemenea, partea financiară va beneficia de unele îmbunătățiri. Cu toate acestea, ai tendința de a te extenua. 

Taur

Jupiter se află în casa relațiilor, așa că dacă ești singur ai șanse mari să îți găsești sufletul pereche. Dacă ești deja într-o relație, vei observa o îmbunătățire în atitudinea partenerului față de tine. 

Gemeni

Este momentul în care treci peste orice obstacol. Îți îmbunătățești sănătatea, situația financiară, dar și viața de cuplu. 

Rac

Viața amoroasă este din ce în ce mai pasională, iar discuțiile pe care le ai cu partenerul vă fac să realizați că vreți să vă faceți un viitor împreună. De asemenea, creativitatea este prezentă în viața ta. 

Leu

Faci unele achiziții semnificative. Fie că este vorba de o mașină nou sau de o casă, ești bucuros că ai ajuns în punctul în care să-ți permiți aceste cheltuieli. În plus, petreci mult timp cu prietenii. 

Fecioară

Pui în aplicare proiecte vechi pe care le-ai tot amânat. Te bucuri de reușită și sărbătorești în cadrul familiei. De asemenea, începi să călătorești mai mult. 

Balanță

Este un moment excelent pentru a face mai mulți bani, dar și pentru îmbunătățirea vieții de cuplu. Petreci mai mult timp cu partenerul, iar acest lucru te face să te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat. 

Scorpion

Se anunță o perioadă benefică pentru viața ta amoroasă și spirituală. Ești din ce în ce mai optimist și mai încrezător în propriile forțe. 

Săgetător

Viața spirituală se bucură de unele îmbunătățiri. De asemenea, este un moment ideal pentru călătorii, pentru a cunoaște diferite culturi și oameni noi. Te îmbogățești din punct de vedere spiritual. 

Capricorn

Toate eforturile din ultima perioadă se bucură de răsplată în acest moment. Situația financiară este din ce în ce mai bună și ai parte de multă distracție împreună cu prietenii și familia. 

Vărsător

Apar tot mai multe oportunități în ceea ce privește cariera. Dacă îți dorești un nou loc de muncă, să promovezi sau să începi un proiect, acum este momentul potrivit. 

Pești

Călătorești mult, îți dezvolți interesele spirituale sau academice, te bucuri de frumusețea vieții de cuplu. Astfel, perioada aduce cu sine succes pe toate planurile. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop jupiter