x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Schimbările astrologice din această lună ne afectează relațiile amoroase

Horoscop. Schimbările astrologice din această lună ne afectează relațiile amoroase

14 Ian 2019   •   17:02
Horoscop. Schimbările astrologice din această lună ne afectează relațiile amoroase

Pentru mijlocul lunii ianuarie, trebuie să avem în vedere două aspecte astrologice: Mercur se asociază cu Saturn, care este în Capricorn, iar Jupiter se asociază cu Neptun, Jupiter fiind în Săgetător, iar Neptun în Pești. Aceste tranzite nu doar că ne vor afecta modul în care privim relațiile, ci și ne vor îndrepta atenția spre anumite aspect ale vieții, până în septembrie, scrie Your Tango.

Primul eveniment astrologic este asocierea lui Mercur cu Saturn în Capricorn și va aduce provocări. În această perioadă o să avem curajul să ne asumăm riscuri și să facem pași concreți în construirea viitorului la care visăm. Al doilea tranzit al perioadei – Jupiter în Săgetător se asociază cu Neptun în Pești – ne ajută să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante și să acordăm atenție și vieții de cuplu.

Asocierea lui Mercur cu Saturn este un mod astrologic de a spune că două planete care se întâlnesc în Capricorn aduc multă energie și creează un mediu benefic planurilor de viitor.

Saturn în Capricorn se concentrează mai mult pe legăturile interpersonale, iar pentru că Mercur este implicat va exista nevoia de a comunica mai mult, în special când vine vorba de relațiile romantice.

Tranzitul Jupiter – Neptun în Săgetător și Pești nu va aduce schimbări doar luna asta, ci până în septembrie. Cele mai mari schimbări vin pe plan sentimental. Ne dorim din ce în ce mai mult de la noi și, implicit, și de la oamenii din jurul nostru. Comunicăm mult mai eficient în această perioadă și, în plus, reușim să rezolvăm probleme mai vechi din viața de cuplu. Pentru cei care nu sunt într-o relație, acum o să găsească curajul necesar pentru a purta discuții cu persoanele de care se simt atrași. 

×