x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Schimbările pe care luna septembrie le va aduce pe plan sentimental

Horoscop. Schimbările pe care luna septembrie le va aduce pe plan sentimental

03 Sep 2019   •   10:51
Horoscop. Schimbările pe care luna septembrie le va aduce pe plan sentimental

Uneori, pare că toate lucrurile se întâmplă deodată. Avem acest spațiu unde putem să facem lucrurile care ne plac, să trăim în armonie și pace, însă deodată o tornadă spulberă tot. Septembrie 2019 va fi tornada, când vine vorba de viața sentimentală, scrie Your Tango.

Pentru mulți dintre noi, luna august a fost una plină de răbdare. În plus, a fost luna planificările. Septembrie, pe de altă parte, transmite cu totul altă energie.

În primele nouă zile ale acestei luni, o să experimentăm 14 tranzite. Astfel, în această perioadă o să simțim că mintea noastră este cu adevărat stimulată. O să facem planuri și o să luăm decizii rapide care ne vor afecta viața o perioadă lungă de timp.

Luna plină în Pești va aduce schimbări mai ales când vine vorba de viața sentimentală. Luna este strâns legată de viața noastră amoroasă și acest lucru înseamnă noi începuturi. Aceste noi începuturi nu înseamnă neapărat o noua relație, ci mai mult o nouă etapă într-o relație deja existentă.

Tranzitul lui Venus în Balanță ne va aminti cât de important este echilibrul. Astfel, putem avea aventură și iubire într-o relație, dar vrem să știm că avem și un adevărat partener.

 

×
Subiecte în articol: horoscop iubire viata amoroasa septembrie