x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP. Semnele zodiacale predispuse la relații de codependență

HOROSCOP. Semnele zodiacale predispuse la relații de codependență

18 Noi 2020   •   10:09
HOROSCOP. Semnele zodiacale predispuse la relații de codependență

Starea lor de spirit este influențată de cea a partenerului de cuplu. Când ești într-o relație codependentă este posibil să nu vezi semnele. Poți avea sentimentul că relația nu este bună sau sănătoasă pentru tine, însă tinzi să îl îngropi cu gândul că timpul le va rezolva pe toate, notează Your Tango

O relație codependentă se produce atunci când aștepți aprobarea celuilalt. Ai nevoie de aprobare pentru a fi fericit. În astrologie, există câteva semne zodiacale care sfârșesc deseori în relații de codependență, având în vedere personalitate lor. 

1. Rac

Racii sfârșesc deseori în relații de codependență din cauza dorinței de a știi mereu ce face sau ce gândește partenerul. În cuplu, acest lucru se simte ca o dorință de a controla fiecare mișcare. De asemenea, Racii sunt extrem de sensibili când vine vorba de starea de spirit a partenerului, iar dacă acesta este fericit sau trist, un Rac va prelua exact același sentiment. 

2. Gemeni

Gemenii tind să își asume problemele sau responabilitățile partenerului. Pe de o parte, Gemenii sunt avocați excelenți, însă uneori uită ce este important pentru ei. Gemenii au tendința de a renunța la propriile nevoi pentru a-și face partenerul fericit. Nu este sănătos când o persoană renunță la propriile sentimente și dorințe pentru a se concentra pe cele ale partenerului. 

3. Balanță

Balanțele au tendința să-și caute parteneri care nu sunt la fel de responsabili sau maturi ca ei. Dacă partenerul este imatur, Balanța îl va percepe ca fiind distractiv, spontan și plin de viață. Astfel, relația nu este echilibrată, pentru că persoanele aflate sub acest semn zodiacal au tendința de a prelua toate responabilitățile, de a găsi scuze pentru partener și de a se concentra doar asupra calităților acestuia. În plus, ajută dacă partenerul este atractiv, pentru că Balanțele pot fi superficiale. 

4. Pești

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal iubesc să se implice în viața cuiva care simte că are nevoie de ajutorul lor. Astfel, Peștii sunt predispuși să înceapă o relație cu persoane care au dependențe, precum alcoolul sau jocurile de noroc. De asemenea, aceste persoane sunt dispuse mereu să acorde o a doua șansă, simțind că este ceva de „reparat”.

5. Scorpion

Când un Scorpion se îndrăgostește este dispus să accepte orice fel de comportament din partea partenerului doar pentru a face relația să funcționeze. Un Scorpion își va spune mereu că relația merită orice efort, astfel ajunge deseori în situația în care nu mai este sincer cu el însuși. Dacă partenerul vrea tot timpul afară, iar un Scorpion vrea tot timpul în casă, acesta din urmă nu va încerca să propună un compromis, ci va face tot ce îi stă în putință pentru a satisface dorința partenerului. 

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii relatie de codependenta