x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2019. Avem şansa să vindecăm răni mai vechi şi să începem un nou capitol

Horoscop 2019. Avem şansa să vindecăm răni mai vechi şi să începem un nou capitol

18 Feb 2019   •   15:17
Horoscop 2019. Avem şansa să vindecăm răni mai vechi şi să începem un nou capitol
Sursa foto: pixabay.com

Pe 18 februarie, Soarele tranzitează ultimul semn zodiacal, Peşti. Sezonul Peştilor ne aminteşte că nu contează cât de mult încercăm să fugim de trecut sau cât de mult încercăm să îngropăm anumite momente din trecut, nu putem să negăm ceea ce suntem, ceea ce simţim şi ceea ce ne dorim, potrivit Your Tango.

Peştii sunt cunoscuţi pentru faptul că sunt emoţionali şi profunzi, iar aceste caracteristici ne vor defini pe toţi ceilalţi în această perioadă. Sezonul Peştilor se încheie pe 21 martie.

În sezonul Peştilor, învăţăm să acceptăm că unele lucruri nu se vor schimba niciodată şi, pe de altă parte, învăţăm să luptăm din ce în ce mai mult pentru ceea ce ne dorim. În plus, începem să analizăm mai bine tot ce este în jurul nostru şi găsim o explicaţie mai profundă şi mai satisfăcătoare.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, acordăm mai multă atenţie persoanei speciale din viaţa noastră şi încercăm să fim mai romantici decât în mod normal. Dacă nu eşti într-o relaţie, acum înveţi să nu mai alergi după persoane, ci să te bucuri de timpul de calitate pe care îl petreci de unul singur. Dacă e scris să cunoşti pe cineva, o să cunoşti.

Mai mult, în acest sezon o să avem şansa să vindecăm răni mai vechi şi să începem un nou capitol.

×
Subiecte în articol: sezonul pestilor horoscop tranzit soare