x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop vară 2018. Distracţie, schimbări şi relaxare

Horoscop vară 2018. Distracţie, schimbări şi relaxare

22 Mai 2018   •   19:06
Horoscop vară 2018. Distracţie, schimbări şi relaxare

Vara! Este sezonul răsăriturilor pe plajă, nopţilor calde, dansului pe nisip, excursiilor spontane cu prietenii şi iubirii. Vara este momentul perfect pentru amintiri de neuitat. Elite Daily vine cu horoscopul pentru a te ajuta să te pregăteşti corespunzător pentru cele trei luni pline de distracţie.

Berbec

Începutul verii te va face să te concentrezi asupra problemelor personale din cadrul familie, astfel că relaţia voastră este pe punctul de a se îmbunătăţi. Pe măsură ce vara îşi intră în drepturi, energia pozitivă va fi tot mai prezentă, iar distracţia nu are cum să lipsească. De asemenea, este posibil să îţi asumi riscuri şi să pleci în aventuri care îţi vor schimba modul în care percepi viaţa. Ultimele săptămâni din vară îţi vor îndrepta atenţia către muncă.

Taur

Vara îţi va îndrepta atenţia către comunicare, exprimare şi dorinţa de a-ţi expune sentimentele în faţa celor dragi ţie. Deşi primele luni din vară vor fi mai intime, ultimele săptămâni vor fi dedicate grupului de prieteni. Sfârşitul verii îţi va oferi acea distracţie şi atitudine veselă de care ţi-a fost dor.

Gemeni

Începutul verii va fi despre câştigul de bani şi progresul în carieră. Este posibil să experimentezi probleme care te vor face să te gândeşti la modul în care evaluezi lucrurile materiale.Temele centrale ale verii vor fi comunicarea, învăţatul de lucruri noi şi schimbul de idei. Nici distracţia nu va lipsi, dar nici timpul petrecut în intimitatea familiei. Vei avea o vară completă.

Rac

Începutul verii marchează şi un nou început pentru tine. Vei avea din ce în ce mai multă încredere în propria persoană şi, astfel, drumul spre visurile tale va fi din ce în ce mai clar. De asemenea, îţi vei pune şi unele întrebări: dacă munceşti suficient, dacă ţi-ai ales bine cariera sau dacă acţionezi destul de inteligent când vine vorba de bani. La sfârşitul sezonului vei descoperi exact ce îţi doreşti să faci pentru viitorul tău.

Leu

Vara începe cu un aer foarte spiritual, în raport cu intuiţia ta. Îţi doreşti să meditezi, să te eliberezi de toate energiile negative şi să îţi permiţi să te distrezi din tot sufletul. Această călătorie spre pace şi armonie nu va fi întotdeauna uşoară. Mijlocul verii va fi mai mult despre încrederea în propria persoană, care va veni din ce în ce mai natural. Până la sfârşitul verii, te vei simţi suficient de inspirat pentru a face ceea ce îţi doreşti şi pentru a trăi din asta.

Fecioară

Vara aceasta vei petrece mult timp cu grupul tău de prieteni, însă tot ceea ce îţi doreşti va fi să nu intri în contact cu dramele. Vei întâlni oameni noi care te vor ajuta să descoperi noi lucruri despre tine. Pe măsură ce vara înaintează, te vei concentra pe spiritualitate, având în vedere dorinţa de a face o schimbare semnificativă în ceea ce te priveşte.

Balanţă

Începutul verii te va găsi concentrat pe imaginea ta publică. Simţi că nu primeşti recunoaşterea pe care talentele tale o merită, iar această frică te va face să munceşti din ce în ce mai mult pentru ceea ce îţi doreşti. Până la sfârşitul sezonului, vei simţi că ai făcut tot ceea ce era de făcut: ţi-ai ajutat prietenii, ai stat cu familia, te-ai concentrat pe propria dezvoltare şi te-ai distrat.

Scorpion

Simţi nevoia unei vacanţe aşa că este timpul pentru împachetat. Pleci într-o excursie pe care ţi-ai dorit-o de mult, însă aceasta nu va fi ultima pe această vară. În realitate, toată vara vei petrece foarte mult timp călătorind, iar altceva nu te-ar putea bucura mai mult. Construieşti amintiri în tot felul de locuri superbe.

Săgetător

Vara te va trimite către o experienţă care te va transforma. Va fi o experienţă dificilă, dureroasă, care îţi va deschide ochii. Schimbarea care se va produce te va face, de asemenea, să ai mai multă încredere în calităţile tale fizice. Astfel, noul aer care te va însoţi te va ajuta să cucereşti inimi şi să te bucuri te priviri admiratoare.

Capricorn

Simţi o mulţime de dramă sau entuziasm în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Există mai multe scenarii: o nouă relaţie, o despărţire, o îmbunătăţire a relaţiei existente. Chiar dacă în materie de dragoste lucrurile sunt puţin imprevizibile, un lucru este singur: orice schimbare care va apărea te va ajuta să te relaxezi.

Vărsător

Te vei concentra pe felul în care arăţi: vrei să fii în formă, iar acesta este un lucru obligatoriu. De asemenea, te vei concentra pe a fi productiv şi mai organizat. Simţi că nu îţi ajunge timpul pentru toate lucrurile pe care îţi doreşti să le faci, chiar dacă vara doar ce a început. Pe măsură ce săptămânile trec, romantismul va fi din ce în ce mai prezent în viaţa ta.

Peşti

Vara ta va fi doar despre relaxare. Petreci mult timp pe plaja, la soare, iar viaţa este perfectă. Nu îţi doreşti lucruri complicate, ci doar cât mai multe zile pe plajă, aşa că nu ai cum să nu te bucuri de fiecare moment de relaxare. Îţi încarci bateriile la maximum, însă asta nu înseamnă că distracţia o să lipsească, ci doar că ai găsit armonia de care aveai nevoie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop vară 2018 iunie iulie august