x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Venus în Capricorn ne face să ne gândim mai mult la o relație pe termen lung

Horoscop. Venus în Capricorn ne face să ne gândim mai mult la o relație pe termen lung

04 Feb 2019   •   10:47
Horoscop. Venus în Capricorn ne face să ne gândim mai mult la o relație pe termen lung
Sursa foto: pixabay.com

Venus, planeta iubirii, frumuseții și chiar a finanțelor, va trece în Capricorn, pe 3 februarie. Acest eveniment astrologic ne va face pe toți să luăm iubirea mult mai în serios. Acest tranzit ne va face să ne dăm seama dacă ne dorim ca o relație să dureze pentru totdeauna, notează Your Tango.

Acest eveniment astrologic ne va ajuta să învățăm o serie de lecții pe care ar fi trebuit să le știm de mult. În plus, începem să înțelegem cum ne afectează diferite decizii pe care le luăm și ne dorim din ce în ce mai mult să ne dezvoltă pe plan personal.

Astfel, tranzitul lui Venus în Capricorn reprezintă o adevărată schimbare pe plan sentimental. Spunem ce gândim, dar suntem și dispuși să facem compromisuri pentru persoana iubită. Ne gândim din ce în ce mai mult la o relație pe termen lung și, în sfârșit, ne dăm seama dacă persoana de lângă noi este cea potrivită. Începem să vedem realitatea alegerile pe care le-am făcut de-a lungul timpului.

Fiind vorba de Capricorn, dacă persoana de lângă noi nu este cea cu care vrem să stăm pe termen lung, acum o să avem curajul să spunem ce gândim. Începem să nu mai fim dispuși să pierdem timpul. Capricornul este loial și tot timpul gândește pe termen lung.

Venus în Capricorn ne va face să ne analizăm mai bine relația, dar și să ne gândim mai mult la modul în care am evoluat și la ceea ce ne dorim.

×
Subiecte în articol: horoscop venus capricorn relatie relaţii