x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop vineri 6 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop vineri 6 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Apr 2012   •   21:00
Horoscop vineri 6 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de astazi este marcata de Luna Plina, cu Luna in Balanta si Soarele in Berbec, asadar, relatiile si parteneriatele sunt puse sub lupa, triate, reconfigurate sau consolidate. Iata care sunt predispozitiile pentru fiecare zodie:

BERBEC
Fiind o zi marcata de Luna Plina in Balanta, esti direct vizat de energia uriasa care se dezvolta acum. Asadar, domeniul de viata care se cere reconfigurat si analizat este cel relational. Probabil esti nevoit sa clarifici si sa transformi unele relatii din viata ta, indiferent daca acestea sunt din zona profesionala sau personala.

TAUR
Fiind o zi destul de incordata la locul de munca, astazi sunt foarte importante cooperarea cu cei din jur si comunicarea eficienta. Asuma-ti responsabilitatea pentru sarcinile care-ti revin si fii dispus sa delegi o parte din ele. In plus, este o zi care, prin starea fizica nu tocmai grozava, doreste sa-ti atraga atentia ca e timpul sa ai mai multa grija de tine.

GEMENI
Luna Plina in Balanta te ajuta sa constientizezi care sunt schimbarile necesare in cadrul unor relatii constrangatoare, astfel incat sa te poti exprima liber si creativ. Spre exemplu, ai putea renunta la posesivitate si control. Pe de alta parte, stimulandu-ti dorinta de exprimare creativa, Luna Plina te ajuta sa dizolvi unele blocaje interioare care te-au oprit sa initiezi un proiect.

RAC
Luna Plina de astazi activeaza zona sufletului si zona carierei. Avand in vedere energia uriasa care se dezvolta, este posibil ca acum sa ai curajul necesar pentru a initia unele schimbari cu impact important asupra rolului tau social. Practic, astazi poti constientiza mult mai usor ce-ti place sa faci, care este drumul care te reprezinta cel mai bine, dar si care sunt inhibitiile care te-au oprit pana acum.

LEU
Luna Plina de pe axa Berbec-Balanta activeaza zona comunicarii, calatoriilor, demersurilor administrative. O zi destul de agitata, in care ai multe mesaje de transmis, ajung multe informatii la tine sau e nevoie sa te ocupi de ordonarea unor documente. Experientele de astazi te provoaca sa transformi unele convingeri, dar si modul de comunicare. Calatoriile necesita prudenta.

FECIOARA
Astazi poti vedea foarte clar ce calitati poti exploata la tine, ce talente ai si pe ce te poti baza in continuare, pentru a atrage abundenta in viata ta, indiferent de domeniul vizat. De asemenea, poti identifica noi culoare de actiune si noi metode de lucru, care vor putea fi puse in aplicare doar asumandu-ti unele eforturi.

BALANTA
Cu Luna Plina in zodia ta, nevoia de socializare este foarte intensa, astfel ca devin importante si imaginea ta, si felul in care te percep si te vad ceilalti. Daca esti atent la ce iti transmit cei din jur, vei putea realiza ce e de schimbat in modul de a relationa cu exteriorul. S-ar putea sa-ti dai seama ca pana acum ai pus mult prea mare pret pe parerile altora, de teama sa nu fii judecat.

SCORPION
Pe de o parte, Luna Plina de astazi iti poate atrage atentia asupra unor probleme de sanatate pe care nu le-ai tratat corespunzator sau asupra unui stil de viata care necesita a fi schimbat. Pe de alta parte, poti realiza ca e momentul sa faci schimbari fundamentale in cadrul echipei cu care lucrezi, in ceea ce priveste atitudinea ta, modul de lucru sau de comunicare.

SAGETATOR
O zi plina de pasiune, in care poate lua nastere o idila daca esti singur sau se pot revigora sentimentele daca esti intr-o relatie deja consacrata. In plus, astazi poti primi vesti bune cu privire la un contract pe care il astepti de mult. Totusi, evita extravagantele, mai ales daca implica niste costuri considerabile, financiare sau de alta natura.

CAPRICORN
Se pare ca astazi, Luna Plina in Balanta te inspira sa faci niste schimbari care tin de cariera si de statutul profesional. Poate fi vorba despre reconfigurarea si eficientizarea unei afaceri sau despre schimbarea atitudinii fata de persoanele cu care lucrezi. In orice caz, aspectele formate azi pe cer te invita sa-ti asumi autoritatea si sa iei masuri pentru stabilitatea ta profesionala.

VARSATOR
Esti tonic, optimist si pus pe fapte mari. Ai o multime de idei, dar nu reusesti sa le ordonezi, din cauza agitatiei si nerabdarii. Ai tendinta sa vorbesti mult si sa faci putin sau sa te apuci de mai multe lucruri, fara sa le duci la bun sfarsit. Probabil ca multe dintre ideile de acum se vor materializa in curand, asa ca nu forta lucrurile, ci ai rabdare. Deplasarile cu masina necesita prudenta.

PESTI
Daca esti intr-un impas financiar, nu intra in panica, pentru ca vei gasi o cale prin care sa te echilibrezi din acest punct de vedere. Luna plina pe axa finantelor iti ofera prilejul de a culege roadele muncii de pana acum, intr-un proiect sau o afacere. Insa, pentru aceasta, e necesar sa renunti la comoditate si la unele obiceiuri deloc constructive.

Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×