x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 1 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri, 1 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Ian 2014   •   00:11
Horoscop zilnic, miercuri, 1 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Ai sansa de a incepe in forta noul an. Luna noua care se formeaza astazi in sectorul carierei, imaginii publice si a relatiei cu autoritatile iti confera energie si putere de concentrare pentru a defini foarte clar directia in care vrei sa te indrepti. Daca ai simtit de ceva timp ca trebuie sa schimbi ceva, ca ai nevoie de un suflu proaspat in acest domeniu, de acum este momentul sa treci curajos la actiune. Fii tu cel care ia initiativa, nu cel ce este dus de valulurile vietii.


Taur
Anul nou incepe pentru tine dandu-ti ocazia de a te mobiliza, de a-ti concentra fortele pentru demararea unui proiect ce tine de expansiunea ta, de evolutia ta personala, spirituala, educationala, conceptuala sau chiar ocazia de a intra in contact cu alte culturi. Desi nu-ti este tocmai confortabil, fii deschis la schimbare si ai incredere in puterea ta de a porni pe acest drum. Este timpul potrivit sa lasi trecutul in urma si sa abordezi in mod concret acest demers.


Gemeni
Nu lasa prima zi din acest an sa treaca intr-un mod obisnuit pentru ca acum ai toata energia necesara sa concepi un plan de investitii, sa analizezi oportunitatea de a lua un credit, de a revendica o mostenire. Este un moment favorabil sa privesti pragmatic cu ce persoane te poti asocia, pe cine te poti baza si sa te concentrezi pe scopul tau. Poti porni acum de la zero si sa reconstruiesti un plan de afaceri, incercand o noua si curajoasa abordare.


Rac
Astazi vei avea in prim-plan sfera relationala, fie ca este vorba de partenerul de viata, fie ca sunt cei cu care te asociezi pentrun un interes comun. Este un timp de analiza pentru a stabili cine-ti ofera stabilitate si sustinere si alaturi de cine pornesti mai departe la drum, fara a te lasa influentat prea mult de sentimente. A sosit momentul sa faci cateva schimbari parteneriale si acum ai increderea de sine necesara precum si puterea de a-ti asuma initiativa.

Leu
Odata cu noul an simti nevoia de a schimba ceva la locul de munca, poate o pozitie cu mai multa autoritate, poate o schimbare de program, poate chiar un job nou. Cert este ca te poti folosi acum de momentul de Luna Noua ca sa stabilesti toate detaliile pentru a transforma intentiile in realitate. De asemenea, acum poti incepe un program de imbunatatire a starii de sanatate, cure de detoxifiere, regimuri alimentare precum si iesiri regulate in natura



Fecioara
Daca ai in plan demararea unui proiect creativ, mai multa exprimare in domeniul artelor, de acum este momentul potrivit pentru a porni cu toata forta in aceasta directie. Te ajuta puterea de concentrare si atitudinea ambitioasa. Si copiii tai pot fi tinta atentiei tale, precum si stabilirea unui program de dezvoltare care sa-i implice pe acestia. Nu in ultimul rand, poti acorda o sansa unei relatii de iubire, dar numai daca iti ofera incredere si stabilitate.


Balanta
Luna Noua din prima zi a anului nou iti capteaza energia catre domeniul casei si al familiei. Poate ti-ai propus sa aloci mai mult timp impreuna cu cei apropiati sau sa-ti iei de lucru acasa iar acum a venit momentul sa pui in practica toate aceste planuri. De asemenea, esti motivat sa te ocupi de actiuni care presupun o mutare sau un schimb de locuinta, planuri de modernizare sau renovare. Traseaza planurile de viitor si vei gasi energia necesara.


Scorpion
Incepi noul an cu ganduri serioase privind intalniri si discutii care sa te ajute in indeplinirea planurilor tale de viitor, inscrierea la cursuri sau planificarii deplasarilor pe care le ai in vedere. Sfera comunicatiilor, a dialogului repezinta cheia succesului atat cu rudele apropiate cat si in zona profesionala, asa ca abordeaza cu incredere si cat mai pragmatic tot ce ti-ai propus. Ia decizii rapide dar fara sa te lasi influentat de implicarea sentimentala.


Sagetator
Luna Noua cu care incepe acest an iti energizeaza dorinta de crestere a increderii in sine, a ceea ce iti confera sentimentul de valoare personala. Daca ai facut de curand o analiza realista in acest sens, acum a venit momentul sa iei si masuri practice. De asemenea, orice plan nou si ambitios de imbunatatire a veniturilor sau de esalonare a cheltuielilor pe tot parcursul anului poate fi acum demarat, avand forta si increderea necesara pentru a-l duce la bun sfarsit.


Capricorn
Aceasta este o zi speciala pentru tine pentru ca fenomenul de Luna Noua are loc in propriul semn zodiacal si chiar in prima zi a anului, ocazie favorabila pentru o reinventare a imaginii pe care doresti sa o lasi in lume, concentrarea pe chestiunile esentiale pentru tine si noi inceputuri. Fii tu cel care preia initiativa, pentru ca oricum evenimentele isi vor urma cursul schimbarii si este mai bine sa dictezi tu directia in care te vei indrepta.


Varsator
Orice plan ti-ai propus pentru viitorul an trebuie acum sa incerci sa-ti reculegi gandurile, sa te retragi din agitatia acestor zile si sa-ti oferi ocazia mintii si trupului sa se reincarce din punct de vedere energetic, sa lasi subconstientul sa se curate de atasamente emotionale, ca apoi sa te focusezi pe noua ta directie de evolutie. Este un moment bun pentru initierea si coordonarea unor demersuri umanitare ferite de ochii lumii sau voluntariatelor.


Pesti
Prima zi din noul an iti concentraza atentia catre planurile tale de viitor, relatiile de pritenie care se pot transforma acum in parteneriate precum si implicarea in organizatii care au acelasi domeniu de interes ca si tine. Fii deschis la largirea sferei sociale, la demararea de noi proiecte care sa te aduca mai aproape de visele tale. Singura conditie este sa-ti urmezi consecvent interesele, sa fii organizat si sa-ti alegi cu atentie partenerii de nadejde.

Ana Ozsvath
 Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×