x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 noiembrie. Taurii vor fi dezamăgiţi

Horoscop zilnic, 1 noiembrie. Taurii vor fi dezamăgiţi

31 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 1 noiembrie. Taurii vor fi dezamăgiţi

Berbec

Poţi influenţa pozitiv evenimentele zilei de azi, dacă vei fi raţional şi conştient de diferenţele dintre fantezie şi realitate. Ancorează-te în prezent.

Taur

O persoană apropiată te va dezamăgi astăzi, dar dacă stai să te gândeşti, a fost dorinţa ta de a ajunge la un final, dar nu e unul fericit, din păcate.

Gemeni

Este foarte greu să menţii echilibrul între viaţa profesională, cu atâtea probleme la serviciu, şi voia ta bună, care poate fi înţeleasă greşit de şefi.

Rac

Chiar dacă te iei foarte în serios, sarcinile pe care le ai în grijă te copleşesc. Nu te sfii să ceri ajutorul şi să fii vulnerabil, pentru că asta nu-ţi va afecta reputaţia.

Leu

Programul din această săptămână se va aglomera subit şi nu vei mai putea petrece timp cu familia. Anunţă-i din timp, pentru a nu avea discuţii mai târziu.

Fecioară

Logica îţi va fi pusă la încercare de către cine nu te aştepţi. Bazează-te în continuare pe intuiţie, ai încredere în tine şi fii atent la toate detaliile.

Balanţă

Acum că toate lucrurile s-au aşezat în viaţa ta, este timpul să te ocupi şi te visurile mai vechi, date uitării, dar care au revenit în atenţia ta.

Scorpion

Eviţi discuţiile tensionate despre politică sau despre bani şi preferi să munceşti în linişte. Asta nu înseamnă că nu eşti interesat, dar nu ai chef de asta azi.

Săgetător

Eşti prins între aşteptările oamenilor, ale prietenilor mai exact, şi nevoile personale. Acest lucru îţi distrage atenţia şi te concentrezi cu greu.

Capricorn

Viitorul arată din ce în ce mai bine şi mai promiţător, graţie ambiţiei şi perseverenţei cu care munceşti în fiecare zi.

Vărsător

Eşti conştient de dorinţele imposibil de realizat şi realitatea care te înconjoară, dar continui să copilăreşti şi să visezi cu ochii deschişi.

Peşti

Din păcate, este posibil să nu vezi lumea înconjurătore într-o lumină clară, pentru că eşti afectat de experienţele neplăcute din trecut.

 

×