x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 octombrie: Taurii vor munci mai mult decât e cazul

Horoscop zilnic, 4 octombrie: Taurii vor munci mai mult decât e cazul

03 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 4 octombrie: Taurii vor munci mai mult decât e cazul

Berbec

Eşti mult prea încrezător în forţele proprii şi în şarmul pe care îl ai, iar asta îţi poate afecta planurile de pe termen scurt. Ia-o mai uşor şi fii mai responsabil.

Taur

Toate semnele arată că eşti pe calea cea bună astăzi. Cu toate astea, pot apărea mici probleme, care te vor face să munceşti mai mult decât e cazul.

Gemeni

Chiar dacă vei fi puţin supărat pentru că vei rata toată distracţia zilei, vei fi răsplătit mai târziu pentru decizia de a sta deoparte şi de a fi în siguranţă.

Rac

Eşti persoana care preferă să nu-şi exprime sentimentele şi să le ţii pentru tine, dar astăzi te vei simţi confortabil în prezenţa unei persoane şi te vei confesa.

Leu

Aparent, te simţi în elementul tău, dar nişte trăiri intense, care vor să iasă la suprafaţă, îţi vor crea probleme. Încearcă să-şţi canalizezi energia către ceva pozitiv.

Fecioară

Se pare că motivaţia şi-a făcut loc în viaţa ta, pentru că eşti dornic să începi multe proiecte şi să le termini pe cele vechi. Ai foarte multă energie şi nu te fereşti de responsabilităţi.   

Balanţă

O situaţie s-ar putea să-ţi pară familiară, dar nu este deloc aşa. Nu te lăsa pe o ureche. Ai răbdare şi analizează toate punctele de vedere înainte să acţionezi.

Scorpion

Foarte multe gânduri şi idei îţi vin în minte şi nu te poţi concentra deloc. În loc să renunţi, arată-le tuturor că te poţi organiza şi poţi termina sarcinile la timp.

Săgetător

Atitudinea pozitivă şi plină de optimism îţi poate aduce necazuri, pentru că nu vezi la timp mesajele subtile şi pericolele care pot apărea.

Capricorn

Fiind entuziasmat de rezultatele muncii tale, plănuieşti alte proiecte de viitor împreună cu familia. Nu este tocmai momentul să treci la treabă, dar e bine să te gândeşti la viitor.

Vărsător

Simţi că trebuie să fii mai practic şi cobori cu picioarele pe pământ. Vor fi cazuri în care colegii vor încerca să te tragă în jos. Fii mai atent şi nu te încrede în oricine!

Peşti

Vei intra într-o discuţie contradictorie pe teme politice sau religioase. Te bazezi pe preferinţele personale şi nu aduci argumente valide.

×