x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 august 2016. O zi în care mai bine îţi ţii capul la cutie

Horoscop zilnic, 1 august 2016. O zi în care mai bine îţi ţii capul la cutie

31 Iul 2016   •   21:57
Horoscop zilnic, 1 august 2016. O zi în care mai bine îţi ţii capul la cutie

Berbec: Începe o perioadă frumoasă în viaţa ta afectivă. Şi tu, şi partenerul sunteţi pregătiţi să faceţi un pas important în viaţa voastră.

Taur: Un eveniment neaşteptat te face să te entuziasmezi considerabil. Din păcate nu toţi îţi împărtăşesc trăirile, deci nu fi prea expansiv.

Gemeni: O zi în care reuşeşti să realizezi multe, dar îţi şi epuizezi rezervele de energie. Măcar fă în aşa fel încât să te poţi relaxa de mâine încolo.

Rac: Nu te lăsa influenţat de alţii. Îţi va merge cel mai bine dacă iei o decizie de unul singur şi te ţii de ea. Dă dovadă de caracter!

Leu: Eşti un visător şi asta face parte din farmecul tău personal. Azi este cazul, însă, să te menţii cu picioarele pe pământ. Lasă visele pe mâine.

Fecioară: S-au adunat multe lucruri în sufletul tău. Ar trebui să faci puţină ordine în gânduri, dacă vrei ca deciziile viitoare să te avantajeze.

Balanţă: Treci printr-o perioadă a vieţii tale în care reuşeşti exemplar să îţi temperezi pornirile colerice. Ai grijă, însă, şi la ce spui.

Scorpion: O zi în care mai bine îţi ţii capul la cutie. Familia sau colegii par să aibă capsa pusă şi, dacă nu-i eviţi, poţi deveni o victimă nevinovată.

Săgetător: Nu neglija primele semne ale unor probleme de sănătate. Este important să acţionezi din timp pentru a evita o agravare a acestora.

Capricorn: Dragostea cu sila nu se poate! Chiar dacă eşti animat de intenţii bune, nu este cazul să fii insistent, dacă alţii nu vor binele pe care îl oferi.

Vărsător: O zi în care eşti foarte productiv şi iei deciziile cele mai bune când vine vorba de afaceri. Răsplata va veni ceva mai târziu, însă.

Peşti: Mintea ta analitică îţi aduce satisfacţii în plan profesional, însă nu şi în viaţa amoroasă. Poate  că ar trebui să mizezi mai mult pe instinct.

×
Subiecte în articol: horoscop