x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 decembrie. Dacă nu puteţi ieşi din oraş, petreceţi seara savurând ceva tradiţional

Horoscop zilnic, 1 decembrie. Dacă nu puteţi ieşi din oraş, petreceţi seara savurând ceva tradiţional

30 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 1 decembrie. Dacă nu puteţi ieşi din oraş, petreceţi seara savurând ceva tradiţional

Berbec

O persoană dragă pare că are o depresie, iar asta te pune pe gânduri, dar eziţi să vorbeşti cu ea pentru că nu vrei să fii înţeles greşit. Ai curaj şi vei vedea că îngrijorările tale vor fi apreciate!

Taur

Este timpul să faci ceea ce îţi place, să faci ceva şi pentru tine. Nu te lăsa păcălit de cei care nu te susţin. Succesul vine atunci când îi vei atrage pe ceilalţi în lumea ta şi nu invers.

Gemeni

Problemele în dragoste vor găsi o rezolvare, pentru că iubirea apare atunci când te aştepţi mai puţin. Ceva important este pe cale să se întâmple, aşa că fii pregătit.

Rac

Ai ceva pe suflet care te apasă, dar dacă tu crezi că cineva va umple golul din sufletul tău, te înşeli. Nu te simţi vinovat dacă ieşi în oraş şi te distrezi puţin.   

Leu

Eşti prietenos, participi la evenimente sociale şi primeşti invitaţii la petreceri viitoare. E posibil să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi să te distrezi pe cinste.

Fecioară

Nu te lăsa descurajat de lucrurile mărunte din viaţa de zi cu zi care nu contează aproape deloc. Priveşte în ansamblu şi bucură-te de compania prietenilor tăi.

Balanţă

Exprimarea sentimentelor va fi cel mai dificil lucru pe care îl vei avea de făcut astăzi. Mai mult decât atât, simţi o nevoie puternică de atenţie şi afecţiune.

Scorpion

Ai o dorinţă puternică şi ciudată de evadare din cotidian alături de persoana iubită. Dacă nu puteţi ieşi din oraş, petreceţi seara împreună într-un loc liniştit savurând ceva tradiţional.

Săgetător

 Îţi vin idei noi pentru proiecte mai repede decât le poţi transforma în realitate. Pentru că nu ai timp să le faci pe toate acum, notează-le pe o agendă şi fă-le mai târziu.

Capricorn

Nu este exclus să ai o conversaţie interesantă cu un partener de afaceri din care poate ieşi o colaborare pe termen lung. În timp, puteţi ajunge chiar mai mult decât atât.

Vărsător

Este foarte important să ţii posesivitatea în frâu. Pentru a menţine relaţiile bune cu oamenii din jurul tău, va trebui să îi laşi să-şi trăiască vieţile cum îşi doresc.

Peşti

Ia o decizie şi nu mai tărăgăna atât! În timp ce te uiţi la cai verzi pe pereţi, şansele trec pe lângă tine şi nu se mai întorc. Ai tot ce ai nevoie aşa că nu mai pierde timpul.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×