x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 iunie 2016. Cauţi metode de a eficientiza munca la serviciu, însă nu prea ai cu cine să lucrezi

Horoscop zilnic, 1 iunie 2016. Cauţi metode de a eficientiza munca la serviciu, însă nu prea ai cu cine să lucrezi

31 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 1 iunie 2016. Cauţi metode de a eficientiza munca la serviciu, însă nu prea ai cu cine să lucrezi

Berbec: Oamenii din jurul tău sunt mai sentimentali şi mai sensibili, azi. Ar fi util să nu te porţi foarte dur cu ei şi să încerci să-i înţelgi.

 

Taur: Intuieşti că se coc multe planuri în jurul tău şi trăieşti cu temerea că nu vei fi inclus în ele. Însă chiar crezi că e bine să ştii tot?

 

Gemeni: Ţine capul la cutie, azi, şi nu îţi băga nasul unde nu îţi fierbe oala. Dacă intri în conflicte, în mod sigur vei fi cel mai afectat.

 

Rac: Nu că ai capul în nori, dar gândirea ta, azi, este prea vizionară pentru ca ceilalţi să o înţeleagă. Măcar furnizează exemple concrete.

 

Leu: Îţi faci prea multe griji. Ai un secret pe care îl păzeşti, deşi nu este ceva atât de grav încât să îţi aducă neplăceri dacă îl recunoşti.

 

Fecioară: Îţi arde de caraghioslâcuri, iar atitudinea ta este apreciată, însă până la un punct. Ai grijă să nu depăşeşti măsura şi să devii obositor.

 

Balanţă: Eşti cuprins de o lene colosală. Metodic cum eşti, îţi analizezi temeinic starea pentru a te convinge că poate să îţi fie lene fără remuşcări.

 

Scorpion: Cauţi metode de a eficientiza munca la serviciu, însă nu prea ai cu cine să lucrezi. Cei din jur par abulici. Relaxează-te şi lasă pe altă dată.

 

Săgetător: O zi în care multă lume va veni la tine căutând sfaturi sau empatie. Reuşeşti să le luminezi calea şi să-i îndrumi pe calea corectă.

 

Capricorn: Este o zi în care ar fi bine să manifeşti prudenţă. Eşti în mod special sensibil la alimentaţie, deci ai grijă ce şi unde mănânci.

 

Vărsător: După multă vreme, azi simţi că ai bateriile încărcate 100%. Emoţiile ţi se coordonează perfect cu acţiunile, drumul de urmat îţi este clar.

 

Peşti: Abordează relaţiile cu cei din jurul tău ca pe un meci de şah. Mulţi au scopuri ascunse, deci analizează bine ce ar putea urmări de la tine.

×
Subiecte în articol: horoscop