x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016. Dacă plănuiai să petreci azi timp cu familia, renunţă la idee

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016. Dacă plănuiai să petreci azi timp cu familia, renunţă la idee

31 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016. Dacă plănuiai să petreci azi timp cu familia, renunţă la idee

Berbec: O zi din cale afară de stresantă. Vei avea de muncit mai mult ca de obicei şi ţi se vor da în sarcină responsabilităţi mai mari. Ziua o să ţi se pară fără sfârşit. Încearcă să nu te răzbuni pe alţii.

 

Taur: Nu stai prea bine cu moralul şi ai îndoieli în ceea ce priveşte abilităţile tale. Ţine cont însă de faptul că, deşi nu ai încredere în ele, momentan, cunoştinţele tale nu au cum să fi dispărut.

 

Gemeni: Eşti plictisit şi frustrat de felul în care decurg lucrurile în viaţa ta. Te simţi îngropat în responsabilităţi şi suferi că nu ai timp să te ocupi de lucrurile care îţi fac cu adevărat plăcere.

 

Rac: Eşti mai degrabă pesimist, iar energia ta este la cote minime. Fii puţin precaut, pentru că eşti predispus să ceva probleme de sănătate. Evită grupurile mari, nu vrei să oboseşti şi mai tare.

 

Leu: Vei suferi nişte dezamăgiri de natură financiară. Poate că o mărire de salariu la care sperai îţi este refuzată sau o cheltuială necesară se dovedeşte a fi ceva mai mare decât credeai iniţial.

 

Fecioară: Dacă munca pe care o faci începe să pară mai degrabă o povară decât o activitate care te împlineşte, poate că ar fi cazul să cauţi să faci altceva. O nouă provocare îţi va prinde bine.

 

Balanţă: Eşti mai receptiv la mesajele subtile pe care cei din jurul tău le transmit fie intenţionat, fie neintenţionat. Noua ta abilitate te va ajuta să îi înţelegi mai bine pe cei apropiaţi. Bucură-te de ea.

 

Scorpion: Simţi nevoia de a fi mai implicat în viaţa cetăţii. Dacă se iveşte ocazia să faci ceva muncă voluntară, nu o rata. Vei descoperi o latură pe care nu ştiai că o ai şi care îţi aduce satisfacţii.

 

Săgetător: Nu crede ceea ce ţi se spune fără să verifici personal dacă aşa stau lucrurile. Este posibil ca multe informaţii pe care le primeşti să fie false. Ar putea fi un accident sau o manipulare.

 

Capricorn: Eşti puţin surmenat, iar treburile de rutină pe care eşti nevoit să le faci te obosesc şi mai tare. Măcar acordă-ţi ceva mai multă atenţie. Mănâncă ceva care îţi place, ascultă muzica preferată.

 

Vărsător: Se prefigurează o ceartă cu partenerul de viaţă. Amândoi aveţi opinii ferme, dar opuse, legate de un plan important de viitor. Fă un efort să comunicaţi fără să ajungeţi la vorbe grele.

 

Peşti: Dacă plănuiai să petreci azi timp cu familia, renunţă la idee. Sunt şanse mari să izbucnească conflicte de proporţii din nimicuri. Cel mai bine ar fi să găsiţi fiecare ceva diferit de făcut.

×