x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 10 decembrie: Cuvantul de ordine pentru Raci ar trebui sa fie prudenta, nu riscul

Horoscop zilnic 10 decembrie: Cuvantul de ordine pentru Raci ar trebui sa fie prudenta, nu riscul

09 Dec 2017   •   19:00
Horoscop zilnic 10 decembrie: Cuvantul de ordine pentru Raci ar trebui sa fie prudenta, nu riscul
Sursa foto: 3DSculptor/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Chiar si cele mai simple treburi, de rutina le faceti cu greutate, scartaind. Nu, de vina nu este lipsa de concentrare! Pur si simplu, astazi va veti confrunta cu tot felul de probleme la fiecare pas, practic. Iar toate eforturile de a salva situatia nu vor da rezultatul scontat. Iata de ce trebuie sa va destindeti si sa va lasati in voia sortii. Rezultatul va fi acelasi, dar va veti menaja nervii si fortele.

Taur

Ardeti de dorinta de a impartasi cuiva ideile si planurile dumneavoastra. Dar atentie, trebuie fiti precaut si sa actionati treptat. Publicul trebuie inainte pregatit, astfel ca informatia sa ajunga la el pas cu pas. In caz contrar, exista posibilitatea ca vorbele dumneavoastra sa fie gresit interpretate, iar ideile sa nu fie intelese, negasind sustinere nici macar printre prieteni si rude.

Gemeni

Astazi va veti petrece ziua printre hartii. Fie trebuie sa obtineti niste semnaturi si aprobari pe niste cereri importante, fie trebuie sa terminati o lucrare, fie trebuie sa aveti in permanenta asupra dumneavoastra un carnetei in care sa notati toate detaliile planurilor dumneavoastra. Daca veti proceda ca atare, rezultatul va fi unul neasteptat de placut. In plus, aveti ocazia sa faceti ordine in plnauri, in ganduri, ba chiar in sentimente.

Rac

Este foarte posibil ca astazi sa doriti sa riscati, dar astrele va sfatuiesc sa renuntati la aceste ganduri. Problema este ca nu veti tine cont de o serie de factori importanti. Poate nu detineti toate informatiile necesare sau ati calculat gresit variantele. De asemenea, nu este exclus ca vreo persoana din anturajul dumneavoastra sa va dezinformeze in mod intentionat. Prin urmare, cuvantul de ordine ar trebui sa fie astazi prudenta, nu riscul.

Leu

Astazi este acea zi cand initiativa dumneavoastra s-ar putea dovedi de rau augur. Pentru ca pot avea consecinte la care nu v-ati gandit nici o clipa. Mai bine ocupati-va de treburile obisnuite, contopiti-va cu mediul inconjurator si renuntati la ideea ce a incerca sa va impuneti cu orice pret punctul de vedere.

Fecioara

Veti fi nevoit, probabil, sa va declarati loialitatea la fiecare pas, sa zambiti si sa dati afirmativ din cap. Interesant este ca acordul dumneavoastra va avea un efect cu adevarat miraculos asupra celor din jur. Poate nu intotdeauna zambetul dumneavoastra va fi sincer astazi, iar cuvintele venite din suflet, in schimb beneficiul pe care il veti primi, in final, va fi cu adevarat fenomenal!

Balanta

Toate treburile care presupune respectarea unei ordini le veti rezolva fara probleme. Astazi aveti o placere deosebita sa asezati documentele la locul lor, sa faceti curat in calculator, aruncand ce nu va mai trebuie. Nu trebuie sa va opuneti acestei porniri! In ultima instanta, este ocazia sa realizati astazi ceea ce nu ati putea in alta zi.

Scorpion

Cei din jur vor dori astazi sa discute cele mai indraznete dintre propunerile dumneavoastra. De aceea, daca aveti idei pe care nu ati indraznit sa le divulgati pana acum, acum aveti ocazia. Nu, nu toate ideile dumneavoastra vor fi acceptate, dar exista sansa sa fie luate in seama.

Sagetator

Trebuia sa ascultati sfaturile celorlalti, chiar daca sunteti convins ca nu aveti nevoie de ele. Astrele va promit ca, astazi, cuvintele altora vor avea darul de a va apara de gresei sau va vor inspira, oferindu-va o idee care, in timp, va aduce rezultate excelente. Prin urmare, chiar daca unele dintre sfaturi vor veni din partea unor persoane in care nu aveti foarte mare incredere, trebuie sa le notati. In ultima instanta, rezultatul final conteaza!

Capricorn

Evitati prea multa sinceritate si nu spuneti in dreapta si in stanga ce ganditi, ce idei si planuri aveti. Nu veti gasi intelegerea pe care v-o doriti. In schimb, s-ar putea sa faceti rau cuiva. Spre exemplu, cineva va prelua ideea dumneavoastra, va face cateva schimbari, dar pana la urma tot dumneavoatra veti fi responsabil de rezultat. Cu alte cuvinte, pentru a evita neintelegeri si situatii confuze, penibile, incercati sa nu faceti pe desteptul.

Varsator

Nu incercati sa inventati roata sau bicicleta. Daca exista probleme, inainte de a propune varianta dumneavoastra, trebuie sa vedeti cum anume au procedat altii in astfel de situatii. Folosindu-va de ideile altora, veti economisi o gramada de timp si forte. Important este sa stiti unde gasiti informatia de care aveti nevoie la momentul potrivit.

Pesti

Trebuie sa va ganditi la consolidarea autoritatii dumneavoastra. Farmecul dumneavoastra va deschide drumul spre inimile multora, dar aceasta simpatie trebuie sa o consolidati cu fapte. Deci, trebuie sa lucrati la imagine.

×
Subiecte în articol: horoscop