x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 iunie 2016. O zi tensionată pe fondul muncii în exces

Horoscop zilnic, 10 iunie 2016. O zi tensionată pe fondul muncii în exces

09 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 10 iunie 2016. O zi tensionată pe fondul muncii în exces

Berbec: Ţi-e greu să ieşi din casă, dar simţi că socializarea este o obligaţie. Ţi-ar face bine să cunoşti oameni cu gusturi similare.

Taur: Eşti într-o dispoziţie mai generoasă ca de obicei. Ai putea dona bani la fundaţii caritabile sau face muncă voluntară, azi. Îţi stă în fire.

Gemeni: Eşti într-o dispoziţie meditativă iar privind în viitor ai tendinţa de a te lăsa răpus de pesimism. Nu asculta aceste gânduri, sunt nefondate.

Rac: O zi cu situaţii delicate. Cei din jur pun presiune pentru a obţine de la tine ceva ce nu vrei să oferi. Trebuie să fii viclean.

Leu: Primeşti o veste proastă despre o persoană apropiată care te pune în gardă. Începi să te gândeşti dacă trăieşti suficient de sănătos.

Fecioară: Te-ai obişnuit să fii înţeleptul din grupul tău şi să ţii mai degrabă lecţii, decât să ai conversaţii. Cineva te contestă azi vehement.

Balanţă: O zi tensionată pe fondul muncii în exces. Persoane pe care le considerai apropiate te dezamăgesc. Ai grijă ce şi cui îi spui la nervi.

Scorpion: De obicei eşti un om energic, dar azi funcţionezi cu frâna de mână trasă. Nu doar fizic şi şi psihic eşti destul de letargic şi vulnerabil.

Săgetător: Stai mult pe gânduri, azi, şi nu poţi să vezi şi să te bucuri de lucrurile bune din viaţa ta pentru că te concentrezi excesiv pe cele rele.

Capricorn: Eşti conştiincios şi munceşti foarte mult. De fapt mai mult decât ar fi indicat. Gândeşte-te şi la tine, dacă vrei să fi util şi în viitor.

Vărsător: Azi te dovedeşti a fi mai ceva ca Bruce Willis. Orice problemă s-ar întâmpla în jurul tău, îi vei da de cap, devenind salvatorul zilei.

Peşti: Eşti cam egoist. Mulţi oameni depind de aportul tău la efortul comun, dar se pare că tu ai alte preocupări. Nu lăsa o toană să strice atmosfera.

×
Subiecte în articol: horoscop