x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 mai 2016. Este ziua în care din frustrare vei lăsa diplomaţia de-o parte şi vei spune lucrurilor pe nume

Horoscop zilnic, 12 mai 2016. Este ziua în care din frustrare vei lăsa diplomaţia de-o parte şi vei spune lucrurilor pe nume

11 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 mai 2016. Este ziua în care din frustrare vei lăsa diplomaţia de-o parte şi vei spune lucrurilor pe nume

Berbec: Se adună multe evenimente care necesită din partea ta decizii greu de luat. Te simţi vulnerabil şi copleşit de ce ţi se întâmplă.

 

Taur: O zi foarte încărcată. Sarcinile pe care le-ai amânat până acum se adună toate şi este nevoie să fie rezolvate urgent. Evită excesele alimentare.

 

Gemeni: Oamenii din anturajul tău sunt indispuşi şi iritabili. Nici tu nu eşti dispus la amabilităţi, deci scandalul ar putea izbucni oricând.

 

Rac: Ceea ce eşti ca individ şi alegerile pe care le faci te pun în situaţia de a trebui să renunţi la anumite obligaţii care te împiedică să fii fericit.

 

Leu: Este ziua în care din frustrare vei lăsa diplomaţia de-o parte şi vei spune lucrurilor pe nume. Iese scandal, dar situaţia devine limpede.

 

Fecioară: Nu te lăsa copleşit de teamă sau de furie, indiferent ce ţi se întâmplă azi. Atâta timp cât judeci totul la rece, vei găsi o soluţie.

 

Balanţă: Ideile tale despre viaţă trec printr-o transformare. Experienţele recente ţi-au arătat ce e de tine şi ce nu. Viitorul rămâne, însă, incert.

 

Scorpion: Situaţia unui grup din care faci parte se clarifică azi. În cazul în care ceea ce se întâmplă nu e pe placul tău, nu te teme să dezertezi.

 

Săgetător: Ai petrecut mult timp făcând planuri care au puţine legături cu realitatea. Este timpul să revii cu picioarele pe pământ. Mulţumeşte-te cu ce ai.

 

Capricorn: Te resimţi fizic şi psihic în urma unei săptămâni de foc în care abia ai avut timp să respiri. Tensiunile nu se opresc, însă. Răbdare şi anduranţă!

 

Vărsător: Te gândeşti serios la o achiziţie care îmbină luxul cu o investiţie prudentă. Ar putea fi vorba de un tablou valoros sau un set de bijuterii.

 

Peşti: Eşti în pericol de a fi atras într-o afacere tulbure de către o persoană care are puteri destul de mari. Familia te irită şi simţi nevoia de izolare.

×
Subiecte în articol: horoscop