x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 noiembrie. Fecioarele pierd timp preţios cu detaliile

Horoscop zilnic, 10 noiembrie. Fecioarele pierd timp preţios cu detaliile

09 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 10 noiembrie. Fecioarele pierd timp preţios cu detaliile

Berbec

Eşti persoana care oferă afecţiune şi tandreţe în mod necondiţionat întotdeauna, dar astăzi tu vei fi persoana care are nevoie de sprijin cel mai mult.

Taur

Apare nevoia de a te bucura din nou de plăcerile simple ale vieţii şi de confortul casei tale. Vrei să lucrezi de acasă sau să nu mai ieşi din casă dupa serviciu.

Gemeni

Din punct de vedere financiar ai fost foarte norocos în ultimul timp, dar nu te culca pe o ureche pentru că va urma o perioadă dificilă.

Rac

De fiecare dată când cunoşti pe cineva, îi spui o poveste şi încerci să impresionezi. Schimbă tactica de data asta şi vezi ce au şi ei de spus.

Leu

Te numeri printre fericiţii care au o minte deschisă şi o mentalitate de apreciat. Ai învăţat din experienţe, spre deosebire de ceilalţi care caută metode alternative.

Fecioară

Nu sunt de vină proiectele pe care trebuie să le termini, ci atenţia pe care o acorzi detaliilor, lucru ce îţi ia foarte mult timp.

Balanţă

O să îţi surprinzi familia şi apropiaţii prin adoptarea unui nou stil de viaţă şi a unui comportament pe care ei îl aşteptau de mult timp din partea ta.

Scorpion

Dacă nu eşti atent la drum şi te concentrezi pe viitor, trecutul te-ar putea prinde din urmă. Nu mai poţi schimba nimic. Învaţă din el şi mergi mai departe. 

Săgetător

Eşti puţin frustrat că lucrurile nu au mers conform aşteptărilor tale, dar vor apărea nişte oportunităţi de job în curând. Mai ai puţină răbdare.

Capricorn

Chiar dacă ieşi la o întâlnire în oraş, nu-ţi pune speranţe prea mari şi nu te aştepta ca persoana respectivă să fie tot ce ţi-ai dorit vreodată.

Vărsător

O persoană care vrea să-ţi pună beţe în roate nutreşte un plan care are scopul de a te discredita în faţa şefilor. Fii foarte precaut.

Peşti

Nevoile tale vor intra în conflict cu ale colegilor de la serviciu, iar unii din voi trebuie să facă nişte compromisuri.

×