x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 august 2015. Este momentul a alegi o singura cale pe care sa o urmezi

Horoscop zilnic, 11 august 2015. Este momentul a alegi o singura cale pe care sa o urmezi

10 Aug 2015   •   21:27
Horoscop zilnic, 11 august 2015. Este momentul a alegi o singura cale pe care sa o urmezi


Horoscop 11 august. Berbec
Lasa grijile in seama altora. Ocupa-te, in schimb, de persoana pe care o iubesti si de viata ta de zi cu zi, poate chiar de sanatatea ta. Tensiunile interioare nu-si mai au rostul, intr-o zi atat de stralucitoare, si la propriu, si la figurat. De azi incolo nu mai trebuie sa te sperie nimic, pentru ca tot ceea ce iti era ascuns devine vizibil.

Horoscop 11 august. Taur
Binecuvantata este acasta zi, pentru tine. De azi incepand, timp de aproximativ un an, bucuria va fi din ce in ce mai prezenta in viata ta. Si, vestea buna este aceea ca, daca te gandesti sa iti maresti familia, ai toate sansele de a o face. Nu te mai lasa afectat de ceea ce se spune despre tine, ci pregateste-te pentru o perioada excelenta. Incepand de astazi.

Horoscop 11 august. Gemeni
Este momentul a alegi o singura cale pe care sa o urmezi si, cu siguranta, vei gasi toate resursele pentru a face acest lucru. Incepi a face din ce in ce mai multe conexiuni de ordin mental si iti vor iesi in cale si oamenii cu care sa faci acest lucru. In acelasi timp, aminteste-ti ca “acasa” este acolo unde te simti cel mai bine.

Horoscop 11 august. Rac
Controleaza-ti si gestioneaza-ti sentimentele cu multa constiinciozitate. Luna, prezenta in semnul tau solar, alaturi de ingresul planetei Jupiter in semnul zodiacal al Fecioarei, corespund unei perioade in care ai face orice pentru a fi si a te simti in mijlocul atentiei celorlalti. Evita a analiza excesiv ceea ce observi.

Horoscop 11 august. Leu
Riscul are mai mult dezavantaje decat avantaje, in ceea ce te priveste, astazi. De preferat este sa iti pastrezi alerta atentia si sa nu cedezi tentatiilor de moment. O zi in care castigi atunci cand te astepti mai putin si de unde nu te astepti deloc si in care toti cei cu care interactionezi sunt impresionati de farmecul tau personal.

Horoscop 11 august. Fecioara
O schimbare majora, fie in plan fizic, fie in plan psihic s-ar putea sa intervina astazi, modificandu-ti total perceptia, dar si ambientul in care te gasesti. Prietenii sunt cei care astazi ii aduc vestea schimbarii. Ajutorul pe care il astepti soseste de la o persoana de sex feminin, dar nu te culca pe o ureche, crezand ca l-ai prins pe Dumnezeu de un picior.

Horoscop 11 august. Balanta
Se pare ca incepi a avea tendinta de ate pierde in detalii, ceea ce nu iti este intotdeauna de folos. Apoi, la locul de munca evita a-ti impune parerea atunci cand simti ca pierzi controlul. Cat de curand, totul va fi in favoarea ta, Ingerii fiindu-ti aproape.

Horoscop 11 august. Scorpion
Stii ca poti schimba lumea si o vei face, cat de curand, chiar daca la un nivel mai mic decat te asteptai sau iti doreai. Ce este importat, insa, este faptul ca vei fi nevoit sa descoperi cum sa privesti imaginea de ansamblu in locul analizei excesive a detaliilor din care lumea ta este alcatuita. Accepta invataturile derivate din experientele altora, experiente la care ai acces neconditonat.

Horoscop 11 august. Sagetator
Te asteapta vremuri bune si foarte bune, in ceea ce priveste cariera ta. Probabil ca surprizele placute se vor tine lant. Pretul este reprezentat de faptul ca nu mai ai timp (si poate nici dispozitie) de a te concentra pe cresterea spirituala. De aici si sfatul de a nu crede in Adevarul altora si de a nu-l considera drept Calea ta.

Horoscop 11 august. Capricorn
Vremurile bune, cele carora le-ai dus atat de mult dorul, au venit – in sfarsit! Este momentul sa incepi a te preocupa de ceea ce pana acum a reprezentat doar “plan de viitor” sau “proiectie”. Invata cat mai mult de la cei care iti sunt sfatuitori sau de la cei care apartin altor culturi decat cea in care tu te-ai nascut.

Horoscop 11 august. Varsator
Este posibil sa beneficiezi de ajutor de la cei cu care te-ai asociat sau de la pertenerul tau/partenera ta de viata, insa in mod indirect. Cumva, “Binele” lor devine si al tau, fie ca este vorba despre o stare interioara frumoasa sau de resurse materiale. In alta ordine de idei, evita certurile. Iti vor afecta destul de mult sanatatea…

Horoscop 11 august. Pesti
In cazul in care asteptai a-ti gasi perechea, ziua de astazi iti poate “aduce” in dar o intalnire cum numai in filmele de dragoste vezi. In caz contrar, probabil ca relatia de cuplu incepe sa se apropie de ideal, tu gasindu-ti linistea alaturi de persoana iubita. O zi in care voia buna nu ar trebui sa lipseasca din context.


Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro


 

×
Subiecte în articol: Horoscop 11 august horoscop