x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 11 februarie 2019: Berbecii riscă să intre în conflict cu persoana iubită

Horoscop zilnic 11 februarie 2019: Berbecii riscă să intre în conflict cu persoana iubită

10 Feb 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 11 februarie 2019: Berbecii riscă să intre în conflict cu persoana iubită

Horoscop 11 februarie Berbec

Astăzi riscaţi să intraţi în conflict cu persoana iubită că nu vă respectaţi promisiunile. Din nefericire, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că preferaţi să nu comentaţi. Astrele vă susţin financiar.

Horoscop 11 februarie Taur

Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale din ce în ce mai complicate ce vi se distribuie de către partenerii de afaceri. Nici viaţă de familie nu decurge atât de bine cum doriţi, din cauza lipsei finanţelor.

Horoscop 11 februarie Gemeni

Încercaţi să nu  scăpaţi şansa de a prinde din zbor ideile vehiculate, ce se pot dovedi în timp deosebit de utile. Este important este să fii consecvent în acţiunile tale și pregătit să-ţi asumi ceea ce faci.

Horoscop 11 februarie Rac

Iniţiativele voastre profesionale sunt primite cu mult entuziam de colaboratori dar nu şi de persoana iubită. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.

Horoscop 11 februarie Leu

Astăzi energia creativă dar şi cea fizică sunt la cote maxime astfel încât nimic nu pare să-ţi stea în cale pentru a-ţi largi perspectivele, a studia domenii noi şi a-ţi face cunoscute talentele personale.

Horoscop 11 februarie Fecioara

Te iubeşti suficient sau aştepţi să primeşti iubire doar de la ceilalţi, asta este tema zilei. Află în interiorul tău puterea dar şi capacitatea de a te valoriza, căutând să experimentezi activități noi.

Horoscop 11 februarie Balanţă

În cercul tău de prieteni astăzi ai toate şansele să acaparezi atenţia și de a-ţi expune convingerile în care crezi cu toată fiinţă ta. Apariţia ta strălucitoare poate atrage un nou partener.O zi excelentă.

Horoscop 11 februarie Scorpion

Astăzi ești selectiv şi ai alături prieteni de nădejde, pe care te poţi baza pe tremen lung. Vrei să rămâi în centrul atenţiei prin iniţiativele de găsire a unor surse suplimentare de venit. Fii precaut.

Horoscop 11 februarie Săgetător

Rutina şi urmărirea unei agende bine stabilite nu este punctul tău forte în această perioada, dar te poţi ghida foarte bine de ceea ce-ţi spune intuiţia pentru a prioritiza activităţile tale. O zi bună.

Horoscop 11 februarie Capricorn

Astăzi este o zi potrivită să pentru a te bucura de răsfăţul unei vacanţe binemeritate şi sunt şanse ca persoana iubită să te surprindă în mod plăcut cu o invitaţie pe meleaguri exotice. Ideea e una originală.

Horoscop 11 februarie Vărsător

Ai planuri îndrăzneţe de viitor şi îţi vei mobiliza toată energia de care dispui ca acestea să fie vizibile şi să constituie subiect de mândrie pentru partenerul tău. Atenţie maximă la investițiile riscante.

Horoscop 11 februarie Peşti

Azi aveţi o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decât foarte greu, după prea mult timp. Astrele vă susțin.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 11 februarie