x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 11 ianuarie 2018: Leii sunt sfătuiți să cheltuiască banii cu prudență

Horoscop zilnic 11 ianuarie 2018: Leii sunt sfătuiți să cheltuiască banii cu prudență

10 Ian 2018   •   19:50
Horoscop zilnic 11 ianuarie 2018: Leii sunt sfătuiți să cheltuiască banii cu prudență

Berbec

Ambiţia, spiritul de aventură şi originalitatea vă fac astăzi remarcat. În privinţa relaţiilor ar fi bine să fiţi însă mai diplomat.

Taur

Este posibil să legaţi noi prietenii, să stabiliţi relaţii parteneriale şi asocieri. Cuvântul de bază rămâne ordinea şi organizarea.

Gemeni

O zi bună pentru deplasări în interes personal. Câştigaţi sprijinul unei persoane influente pe a cărei integritate vă veţi putea baza.

Rac

Stresul acumulat în ultima săptămâna are nevoie de exteriorizare. Pentru a vă elibera, încercaţi să vedeți partea plină a paharului.

Leu

E bine să fiţi atent pe ce cheltuiţi banii, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale.

Fecioara

Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare.De asemenea e recomandat să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi pierde bani sau intra în conflict cu legea.

Balanţă

Nu staţi prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri.Nu faceţi compromisuri în această perioadă.

Scorpion

Astăzi reușiți să depăşiţi uşor toate dificultăţile şi aveţi succes pe toate planurile. Este o zi foarte bună pentru examene, lucrări şi proiecte.

Săgetător

E bine să vă abţineţi de la speculaţii nefondate. Mai bine oferiţi-vă o seară plăcută cu partenerul sau bucuraţi-vă de o ieşire în oraş cu prietenii.

Capricorn

Datoraţi înţelegere copiilor sau altor rude apropiate aşa cum altădată aţi fost la rândul vostru înţeles. Sănătatea s-ar putea să va fie afectată.

Vărsător

Tânjiţi după puţină atenţie şi romantism. Pentru a le avea,exprimaţi-vă deschis dorinţele, dar cu finețe şi eleganță. Apar şi nişte planuri de vacanţă.

Peşti

E posibil să vindeţi sau cumpăraţi ceva de valoare, gen casă, pământ sau acţiuni. Astrele vă recomandă să aveți o atitudine ponderată.

 

×
Subiecte în articol: horoscop