x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 mai 2016. Dacă ai planuri mari pe care vrei să le iniţiezi, acum este momentul să o faci

Horoscop zilnic, 11 mai 2016. Dacă ai planuri mari pe care vrei să le iniţiezi, acum este momentul să o faci

10 Mai 2016   •   23:01
Horoscop zilnic, 11 mai 2016. Dacă ai planuri mari pe care vrei să le iniţiezi, acum este momentul să o faci

Berbec: Jupiter începe să-şi exercite influenţa asupra ta, predispunându-te către gânduri pozitive. Până pe 9 septembrie acţionezi plin de elan.

Taur: Jupiter acţionează în casele faimei şi a iubirii, un moment în care ieşi la rampă. Viaţa amoroasă se poate schimba până pe 9 septembrie.

Gemeni: Casa ta redevine un loc al distracţiei şi al iubirii, nu doar un loc în care te ascunzi de lume. Începi să primeşti mai mulţi musafiri.

Rac: Doi devine numărul tău norocos, începând de azi. Orientează-te către activităţile în cuplu. Nu spune nu unui parteneriat în afaceri.

Leu: Jupiter poposeşte în casa ta a averii, ceea ce înseamnă că te poţi aştepta la o creştere a veniturilor. Bucură-te de această oportunitate.

Fecioară: E timpul să faci o analiză a eforturilor pe care le-ai întreprins în ultimele patru luni şi să corectezi cursul. Se întrevăd evoluţii pozitive.

Balanţă: A sosit momentul să te eliberezi de balastul emoţional care te-a făcut atât de introvertit în ultima vreme. Caută şi ajutorul prietenilor.

Scorpion: Ai fost retras, până acum, menţinând numai compania cunoştinţelor vechi. De acum înainte vei fi mai deschis în a-ţi face prieteni noi.

Săgetător: Dacă ai planuri mari pe care vrei să le iniţiezi, acum este momentul să o faci. E bine să fii calculat, dar nu trebuie să-ţi lipsească curajul.

Capricorn: Îmbunătăţiri în viaţa amoroasă. Dacă nu eşti deja într-o relaţie, următoarele patru luni sunt favorabile pentru a găsi pe cineva.

Vărsător: Buna dispoziţie îţi revine, probabil datorită unui act altruist al unei persoane străine care te inspiră. Tinzi să acţionezi cu mai multă generozitate.

Peşt: Jupiter îşi reia mişcarea în casa ta a relaţiilor. Ai elanul necesar de a te arunca în vâltoarea dragostei. Acţionezi pasional şi fără griji.

×
Subiecte în articol: horoscop