x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 martie. Berbecii sunt cu capul în nori

Horoscop zilnic, 11 martie. Berbecii sunt cu capul în nori

10 Mar 2020   •   10:05
Horoscop zilnic, 11 martie. Berbecii sunt cu capul în nori
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 11 martie

 Azi ești cu capul în nori. Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile de rutină, ci te gândești doar la viitor și la aspirațiile pe care le ai.

Taur, 11 martie

Azi muncești pentru tot ceea ce îți dorești și există șansa să ajungi la extenuare. Încearcă să îți asculți mai mult corpul și să iei câte o pauză atunci când ai nevoie.

Gemeni, 11 martie

Pasiunea te caracterizează azi și există riscul să nu îți poți controla emoțiile de fiecare dată. Pe de altă parte, ai parte de o zi productivă în care reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui.

Rac, 11 martie

Azi va fi nevoie să iei o serie de decizii importante, însă trebuie să acorzi atenție detaliilor. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere.

Leu, 11 martie

Azi te gândești la o călătorie pe care ți-o dorești de mult și pe care a fost nevoie să o amâni de mai multe ori. Astfel, discuți cu o persoană importantă din viața ta despre ce aveți de făcut.

Fecioară, 11 martie

Energia pozitivă te caracterizează azi și începi să muncești pentru tot ceea ce îți dorești. În plus, nu mai ești pasiv când vine vorba de lucrurile care te deranjează în societate.

Balanță, 11 martie

Creativitatea te caracterizează azi. Astfel, te ocupi de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai ignorat în ultima vreme, însă reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de responsabilitățile pe care le ai.

Scorpion, 11 martie

Azi te confrunți cu tot felul de provocări și nu prea știi în ce direcție să te îndrepți. Încearcă să iei o pauză de la agitație și să te gândești ce îți dorești cu adevărat.

Săgetător, 11 martie

Azi găsești determinarea pentru a adopta acel stil de viață activ la care visezi de mult timp. Astfel, fie că alegi să faci sport singur, fie că faci asta într-un cadru profesional, azi faci primul pas.

Capricorn, 11 martie

Încearcă să gândești de două ori înainte să zici ceva azi, pentru că ai tendința de a reacționa impulsiv și, astfel, îi poți răni pe cei din jurul tău. Ascultă mai mult.

Vărsător, 11 martie

Muncești din greu azi și reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă prin determinarea de care dai dovadă. La finalul zilei primești o veste bună.

Pești, 11 martie

Nu reușești să îți controlezi emoțiile și reacționezi impulsiv indiferent de persoana din fața ta. Încearcă să petreci mai mult timp singur pentru a putea să te reconectezi cu propria persoană.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 11 martie