x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016. Libertate pe toate planurile, libertate cu orice pret

Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016. Libertate pe toate planurile, libertate cu orice pret

12 Apr 2016   •   07:36
Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016. Libertate pe toate planurile, libertate cu orice pret

Berbec

Libertate pe toate planurile, libertate cu orice pret. Cam aceasta ar fi tendinta ta, in aceasta splendida zi de primavara. va trebui sa fii atent la modul in care alegi sa te exprimi, aratandu-ti independenta. In relatiile tale parteneriale actuale ar putea fi o problema, aceasta independenta; de aici si sfatul de a fi diplomat, in orice dialog pe care il porti.

Taur

Este nevoie sa iti arati compasiunea, de aceasta data. Se pare ca a sosit timpul sa te implici mai mult si sa iti asumi noi responsabilitati in relatiile tale. In cazul in care iti vei proiecta nefericirea sau nereusitele pe cei din jur, risti sa strici orice fel de relatie buna pe care o ai. Aminteste-ti ca numai din dragoste se nasc copiii, nicidecum din razboi.

Gemeni

Cel mai important, pentru tine, este sa nu reactionezi in vreun fel la ceea ce se intampla in jurul tau si este independent de vointa ta. Rezistenta, insa, este de nelipsit; ca atare, cauta sa afli ceea ce te preocupa, sa gasesti raspunsurile la orice fel de problema ai avea, inauntrul tau. Este o zi in care strategia bine pusa la punct si modul intelept de a o aplica iti vor deschide usile...

Rac

Ai multa dragoste de oferit, insa uneori aceasta poate deveni sufocanta. Iar astazi ai exact aceasta tendinta, de a oferi mai mult decat cineva poate sa primeasca. Sansele de a te indragosti de o persoana doar pentru ca aceasta pare ca are nevoie de tine sunt crescute, deci analizeaza cu atentie ceea ce simti.

Leu

Probabil ca nu mai ai incredere foarte mare in propriile tale forte; probabil ca unele temeri, inca existente in mintea ta, incep a iesi la suprafata, mai mult decat in alte zile, zdruncinandu-ti stima de sine. Asta nu inseamna ca nu poti invinge sau ca nu vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus... Ai incredere in Divinitate, ai incredere ca Soarele va iesi si pe strada ta.

Fecioara

Este de preferat sa nu iti spui parerea fara a fi intrebat, cel putin nu astazi. Pentru ca risti sa nu ajungi la un deznodamant favorabil, avand in vedere ca in jurul tau, cam toata lumea este usor irascibila. Ai nevoie sa dezvolti relatii in care respectul este reciproc, deci concentreaza-te pe a-i face pe ceilalti fericiti - fara sa exagerezi, insa.

Balanta

Asculta-ti intuitia si ajuta-i pe cei care iti cer acest lucru, insa nu te sacrifica pentru acestia. Este o zi in care ai nevoie de dragoste ca de aer... In acelasi timp, aminteste-ti ca nu trebuie sa le explici tuturor care sunt rationamentele care stau la baza deciziilor tale. Cu toate acestea, nu te concentra asupra esecului, ci asupra scopului. Fii increzator in propriile-ti puteri!

Scorpion

Se pare ca te intereseaza prea mult ce parere are lumea despre tine. In loc sa te gandesti la planurile tale de viitor, sa descoperi noi modalitati de a le pune in aplicare, iti dedici timpul - aceasta resursa vitala, de altfel - celor spuse de gura lumii. A fi independent este o necesitate, in acest caz, nicidecum un moft...

Sagetator

Cu toate ca intregul Univers este de partea ta, senzatia pe care ti-o ofera lumea exterioara pare a fi una de nesiguranta. Incearca sa nu te misti cu o mai mare repeziciune decat este cazul, in special in ceea ce priveste relatiile cu membrii familiei tale. Nu intotdeauna cel care ajunge primul castiga cursa..

Capricorn

Incep sa se simta efectele schimbarilor pe care vrei a le face. Insa este de preferat sa eviti conflictele, indiferent care este natura acestora - deci nu le provoca, chiar daca te simti stapan pe situatie si esti ti se impune sa reactionezi. Succesul tau nu are legatura cu ceea ce deocamdata intreprinzi, deci continua-ti drumul ales. Cu incredere!

Varsator

Traim timpuri tulburi si va trebui sa ne adaptam, fiecare dupa puterile sale. In ceea ce te priveste, se poate spune ca prezenta iti est edorita si ceruta intr-o multime de locuri, in acelasi timp; bineinteles, acest lucru este imposibil de realizat, deocamdata. Ca atare, nu te grabi sa ajungi acolo unde nu este cazul; pastreaza-ti ritmul.

Pesti

In continuare, latura financiara a existentei tale este cea care iti retine atentia, la orice ora din zi si din noapte. Si, oricat de clara ti-ar fi exprimarea, se pare ca esti fie gresit inteles, fie nu in totalitate acceptat. Actioneaza atunci cand acest lucru se impune, altfel risti sa te trezesti ca ai pierdut ocazia de a face ce ti-ai propus...  

 

Alina Carciumarescu

horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop