x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 decembrie. Racii vor să se facă auziți

Horoscop zilnic, 12 decembrie. Racii vor să se facă auziți

11 Dec 2019   •   12:33
Horoscop zilnic, 12 decembrie. Racii vor să se facă auziți
Sursa foto: pixabay.com

Berbec,  12 decembrie

Ai multă energie azi, așa că toate responsabilitățile pe care le ai nu reprezintă o problemă. Pe de altă parte, concentrarea nu prea ține cu tine când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu persoanele de la locul de muncă.

Taur, 12 decembrie

Apar unele schimbări când vine vorba de relația de cuplu, schimbări cu care nu te simți tocmai confortabil, însă o să reușești să te obișnuiești cu această nouă realitate. Pe de altă parte, este indicat să discuți cu partenerul de cuplu despre lucrurile care te deranjează.

Gemeni, 12 decembrie

Cunoști o persoană nouă cu care ești pe aceeași lungime de undă. Chiar dacă nu este vorba de o relație sentimentală, această persoană devine un prieten bun. În plus, discuțiile pe care le aveți despre viitor îți schimbă perspectiva asupra lucrurilor.

Rac, 12 decembrie

Vrei să te faci auzit, însă opiniile pe care le ai sunt puțin cam dure când vine vorba de modul în care te raportezi la cei din jur. Este important să-ți cântărești cuvintele înainte să le arunci în stânga și în dreapta.

Leu, 12 decembrie

Vrei să te distrezi cât mai mult, așa că reușești să aduci energie pozitivă în rândul tuturor cu care interacționezi. În ciuda faptului că mare parte din zi o petreci la locul de muncă, reușești să te bucuri de fiecare moment al zilei.

Fecioară, 12 decembrie

Ai multe idei și resurse și ai tendința să le arunci în stânga și în dreapta. Încearcă să fii mai atent cu oamenii cărora le vorbești despre planurile tale de viitor, dacă nu vrei să te trezești cu o surpriză neplăcută.

Balanță, 12 decembrie

Îți dai seama că vrei să faci unele schimbări în viața ta, mai ales când vine vorba de oamenii cu care interacționezi. Vrei să faci o selecție mai detaliată a oamenilor cu care alegi să-ți petreci timpul și renunți la persoanele toxice din viața ta.

Scorpion, 12 decembrie

Ai parte de multă dramă azi, în special pentru că ai tendința să analizezi lucrurile la nesfârșit. Astfel, reușești să transformi o problemă minoră, care poate fi rezolvată fără nicio dificultate, într-o adevărată tragedie.

Săgetător, 12 decembrie

Doar pentru că o cunoștință de la locul de muncă sau de la școală îți spune că ceilalți nu sunt interesați de părerile tale, nu înseamnă că este adevărat. Încearcă să nu lași astfel de răutăți să te afecteze, ci acordă-ți mai multă încredere.

Capricorn, 12 decembrie

Muncești mai mult decât în mod normal și vrei să duci la bun sfârșit tot ce îți trece prin cap, chiar dacă timpul nu ține cu tine. Astfel, finalul zilei te găsește extenuat. Încearcă să îți mai acorzi din când în când câte un moment de pauză.

Vărsător. 12 decembrie

Vrei să petreci mai mult timp singur, pentru a putea să-ți pui gândurile în ordine. Nu trebuie să te simți obligat să îndeplinești dorințele persoanelor din jurul tău. Nu e nimic rău în a-ți acorda puțin timp pentru a te aduna.

Pești, 12 decembrie

Ultimele zilei te-au extenuat din punct de vedere emoțional, iar acum a venit momentul să te aduni și să îți acorzi puțin timp pentru a te relaxa. În plus, spui ce gândești fără să te intereseze ce cred cei din jurul tău.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 12 decembrie