x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 12 februarie 2019: Berbecii au parte de o zi favorabilă investiţiilor

Horoscop zilnic 12 februarie 2019: Berbecii au parte de o zi favorabilă investiţiilor

11 Feb 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 12 februarie 2019: Berbecii au parte de o zi favorabilă investiţiilor

Horoscop 12 februarie Berbec

Aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. Sunteţi tentat să cumpăraţi un obiect valoros. Nu este o zi favorabilă investiţiilor.
Horoscop 12 februarie Taur
Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat. Nu neglijaţi sănătatea.

Horoscop 12 februarie Gemeni
Dimineaţă aveţi o stare de spirit excelentă iar relaţiile cu cei din jur vor decurge fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Vă nemulţumeşte situaţia financiară.
Horoscop 12 februarie Rac
Dimineaţă este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji. În curând veți culege roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă. Aveţi grijă să nu vă extenuaţi.

Horoscop 12 februarie Leu
Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu și puteţi finaliza tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar reușiți să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră.

Horoscop 12 februarie Fecioara
Dimineaţă intraţi în posesia unui câştig financiar şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi vă înţelegeţi bine cu prietenii. Evitaţi excesele alimentare.
Horoscop 12 februarie Balanţă
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi social. Colaboraţi foarte bine cu cei din jur dar să vă feriţi de exagerări. Nu vă asumaţi niciun risc, pentru că puteţi pierde o afacere.

Horoscop 12 februarie Scorpion
Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă tuturor problemelor. Lipsa banilor vă deranjează, dar nu reprezintă un obstacol de netrecut. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie și pe partenerul de viaţă.

Horoscop 12 februarie Săgetător
Dimineaţă, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Vă sfătuim să acceptaţi, pentru că puteţi câştigă bine. Spre seară plecaţi în vizită la prieteni, cu persoana iubită.

Horoscop 12 februarie Capricorn
Puteţi avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. Reuşiţi să clarificaţi o problemă sentimentală mai veche.

Horoscop 12 februarie Vărsător
Se pot produce schimbări importante pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi vă întâlniţi cu persoane importante. Seară, primiţi o veste de la un prieten de familie.

Horoscop 12 februarie Peşti
Survin mai multe schimbări de program. Nu vă faceţi griji, pentru că totul va ieşi bine. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în problemele casei. Evitaţi disputele cu un partener de afaceri.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 12 februarie